| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Puma-anime |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Paul Van Dyk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Puma-animeObjavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 22:47 |
|
Sigurno se pitate sta je puma-anime?puma je ustvari moj manga(strip)kojeg crtam!ali traim sponzore ljude koji mi mogu dalje pomoci!zivm u Bosni u gradu Tuzli! Posjetite moj website www.puma-anime.50megs.com nije bas gotov!ali cu se potruditi da ga sto prije sredim i osim mojih slika moci ce te i procitati najnovije vijesti iz svijeta anime, manga!imate tu moju sliku koju sam ja CRTO!i poslo na konkurs kod www.lminfo.hr pod yugioh likovni radovi!mozete je i tamo pogledati!ali radije odite na moj website:) Imam u planovima i druge mange da ctram i radim vec na tome! Ako mi kako mozete pomoci ili preporuciti kome se javiti, javite se mi na mail boris_pejic@yahoo.de ili na mob 0038761411797! |
|
|
bb
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |