Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uefa Kup
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uefa Kup

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
technotronic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uefa Kup
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 12:59
sta odigradi za Uefa Kup

dali je zvezda kupila utakmicu,suska se
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 15:10
Bolton-Sevilla 1x
Marseille-Dinamo B. 1x
Paok-Reenes 1x
Roma-Basel 1
Strasbourg-C. Zvezda 1
Stuttgart-Rapid B. 1

Ukupna kvota 17.7 -Stanlybet (kvotu pomnožite s ulogom)

Za sve sam prilično siguran, samo neznam u čemu je caka sa Zvezdom jer je na Strasbourga koeficijent preko 4. Znam da su oni već osigurali a da Zvezdi treba pobjeda al mislim da je to jedinica. Sjetite se lige prvaka i utakmica gdje su pobjeđivali oni kojima nije trebalo.
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 16:33
STRAZBUR IGRA SA DRUGIM TIMOM JER U NEDELJU IMA TESKU UTAKMICU PROTIV MARSEJA SVE SVETSKE KLADIONICE SU SMANJLE KVOTE NA ZVEZDU PRVOBITNA KVOTA JE BILA 2.60 A SADA JE DOSLA DO 1.70 MISLIM DA JE DVOJKA REALNA JER STRAZBURU BODOVI NE TREBAJU SIGURNO IDE DALJE
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 19:10
ja sam igro na zvezdu i bolton  stavio 100kn, ima gdje prijenosa nekih utakmica (dsf eursport...)
Na vrh
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 19:12
EUROSPORT PRENOSI KUP UEFA
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 19:16
jel znas koju utakmicu?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 19:56
Sad sam bio ne eurosportovu stranicu i ne prenose ništa večeras, al zato Eurosport 2(kojeg nemam) prenosi Heerenveen-Levski Sofia. Mislim da će i Stuttgart biti na DSF-u.
Na vrh
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 20:11

Heerenveen-Levski Sofia

LEVSKI PUTUJE NA UTAKMICU BEZ VELIKOG BROJA IGRACA POSTO JE OBEZBEDIO OPSTANAK TU JE 1 SIGURAN

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:00
Evo, pogriješio sam Zvezdu al nadam se da nisam nikog shebo, jer nisam znao da Strasbourg igra s B. ekipom. Al potvrđuje se ono što sam rekao da često ne dobiju oni kojima treba pobjeda iako igraju s nekim ko je već osigurao prolaz.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:04
Jao, izgubio u zadnjoj sekundi u Strasbourgu 400kn...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:11
jebota ja nisam ni znao da danas ima kup uefa
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:26
...

Ažurirao euforia
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:27
@dajmidivx
Daj pliz što ćešće piši parove, dobro ti ide...

Ažurirao euforia
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:28
...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 15:42
Evo već pola sada gledam parove i tablicu i nisam baš siguran.

Na prvi pogled izgledaju sve jedinice al kad malo bolje pogledam evo koje utakmice neću igrat pobjedu domaćina:

Monaco-CSKA Sofia - Lako moguće x, a možda čak i 2 jer je Monaco osigurao prolaz
Hertha-Steaua - Mislim da Steaua neće izgubit, ali zaobići ovaj par
Lens-Sampdoria - Teško je reći al nekako mi se čini da bi Lens to mogao dobit u nekakvoj dramatičnoj utakmici
Palermo-Brondby - Lako moguće x

A ostali parovi jedinice, samo provjerite tko igra s prvim postavama a tko ne, nemam baš vremena to gledat a i neću danas igrat jer su zaista teški parovi.
Na vrh
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 15:57
I JA NECU IGRATI STVARNO TESKI PAROVI
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 17:37
Monaco - CSKA 1X
Esp. Barcelona - Maccabi 1
HSV - Slavia 1
AZ - Grasshoppers 1

ha ha sta mislite
kick-ass
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 22:46
Evo sve pobjede domaćina osim Herthe koja je sa Steauom igrala 0:0

Dakle nisam baš dobro prognozirao, fulao sam Monaco-CSKA Sofia, i Palermo-Brondby, ali nemrem vjerovat da sam pogodio dramu u Lens-u koji je dobio u 90-oj.

Eto, nadam se da ne zamjerate, stvarno teški parovi.
Sutra navečer ću se pozabavit parovima za subotu, a i vi dajte neke.
Pozdrav.

Na vrh
robi-sl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2007 u 17:15
evo danasnji parovi i kako cu se ja kladit:

Esp.BArcelona-Werder Bremen----2
Ossasuna-Sevilla-------2
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.