Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "lepljenje" titlova sa novim NeroVision
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"lepljenje" titlova sa novim NeroVision

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "lepljenje" titlova sa novim NeroVision
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 11:27
Da li je neko uspeo uz pomoć FFDShow-a i najnovijeg NeroVision-a (koji ide uz Nero 7) da nalepi prevod...? Ja sam pokušavao kao i ranije, sa ranijim verzijama NVE ali mi ne ide. Da nije možda problem u kompatibilnosti sa FFDShow-om?
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 11:42
ja sam uspjel jedino zalijepiti prijevod sa NeroVision Express 2

glupo je da NVE 2 podržava a NVE 4 ne podržava lijepljenje titlova

NVE 4 bi trebao imat iste opcije kao i NVE 2 i još neke dodatne

Zato ne razumijem kak se to uopče i može događati...
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 15:44
Ma znam ja za 2 i to je sjajan program i ja ga još uvek koristim... Ali baš zbog toga što kažeš ( dodatne opcije....) bih radio sa novom verzijom...
Međutim slutim da je problem što ni Nero-v ShowTime nema podršku za DivX, pa....
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 20:16
Cek cek malo. Jel to znaci da sa NV 4 ne mogu da zalepim titl na VCD-u ???
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 21:52
Ja klasičnom metodom sa FFDShow-om nisam uspeo. Bilo sa traženjem fajla , bilo sa prevodom u folderu. Možda traži noviju verziju FFDShow-a  (FFDShow mi je verzija 12 oct. 2004.) Doduše, kao što rekoh, nisam se mnogo ni trudio, jer mi 2 SE odlično radi.... Ako provališ -  javi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.