Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divX  u DVD programi !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divX u DVD programi !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divX u DVD programi !!!
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2005 u 22:49
Ima li neki program koji (kao kada hoces da napravis divX od DVD-a ) sa par "klikova" pravi DVD od divX-a ???
Vladika
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 21:30
DivX2DVD skini si ga lagan je da je to strasno, a slika bude odlicna
kick-ass
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 23:09
Pokusaj i Auto Gordian Knot.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 03:03
Ma, Gordian Knot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 20:28
Znam za GK ali meni treba nesto EXTRA JEDNOSTAVNO sa par klikova !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 03:36
Pa za DivX u DVD probaj Nero Vission Express, njime ćeš morati da klikneš jedno 5-6 puta...
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 22:08
Auto Gordian Knot.

nemajednostavnijeg programa, super je, ali to nije Gordian Knot, to je nešto drugo
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 00:41
Koristite li dvdSantu i  da li je neko nasao crack za taj program?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 02:47
Mislim da sam jedanput probao da radim sa njim i nije me oduševio. Čini mi se da imam crack, ako nađem - javljam!
Na vrh
M4st3r Phr34k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M4st3r Phr34k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 20:35
Probaj s programom VSO DivXtoDvd.Meni radi odlično,podržavai subtitlove,brz je i slika je odlična.Imaš ga za skinuti na ww*.phazeddl.com
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 20:47

Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Ima li neki program koji (kao kada hoces da napravis divX od DVD-a ) sa par "klikova" pravi DVD od divX-a ???

kad tad ćeš morat naučit "u više klikova" pa ti savjetujem da naučiš

ja sam se već ufurao sa AGK-om, iako ni tu netreba puno znanja

još ne kužim zašto kad hoću titlove integrirane u filmu program izbaci eror pri ripovanju, možete mi reći kako da podesim te opcije za integrirane titlove, inače ripujem u divx zbog playera

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 12:30
Ich habe kaine znam, ja used Gordian Knot i nemam any problem ....

Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 15:29
U 2 klika
WinAVI Video Converter, u folder stavi film i titl (može biti sub,txt ili neki drugi) i automatski ti ga ljepi za film, ak imaš ffdshow.

Najednostavniji
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
milic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 19:50
Super DVD Creator 8.5
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 20:19
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 20:27
Bogami evo još jednog zanimljivog:
http://www.cd-ripper.net/
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 01:15
Zna li ko neki encoder koji podrzava 5.1 zvuk?
Hvala

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 11:43
ok su svi ovi programi - ali su prejednostavni

tu su samo oni koji služe za najosnovnije i najjednostavnije pretvaranje divx u dvd, tj. za pretvaranje u dvd s par klikova

jel ima koji močniji program?
medo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.