Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx u DVD (programi?)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx u DVD (programi?)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zerdec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx u DVD (programi?)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 23:53
Jel zna netko dobar program za pretvaranje dvix u DVD?

Osim naravno Nero Vision Epress.
Dobar je to program ali ima neke loše opcije....(nije sad bitno koje)

Ali da taj program isto podržava kao i NV Express da se zalijepe titlovi za film!!

Hvala
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 00:22
Baš bih voleo da čujem koje loše opcije ima???
NeroVision Express 2 SE je ,po mom mišljenju, zakon program za DivX u DVD!!!
A ako ti se ipak Nero-v program ne sviđa "pročešljaj" malo ovaj deo foruma
http://www.titlovi.net/forum/forum_posts.asp?TID=6164&PN =1
na dva posta imaš i zanimljive linkove koje sam stavio pa možeš da obiđeš i te sajtove a sve u prilog tvog pitanja.
Srećno.....
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 00:55
ma ima loše kaj nemrem ubacit muziku u pozadinu dok

napravim više chapter-a, tj. mogu ali ne duže od 10

sekundi, a ako hoću cjelu pjesmu onda mora biti samo jedan chapter,

i kad prelazim na drugi chapter ta muzika

kreće ispočetka - to jedino loše
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 01:11
pa.... recimo da ti uvažavam primedbu ( mada je audio efekte ne koristim) OK, onda pročačkaj sve ove sajtove naćićeš neki odgovarajući program sigurno....
Jesi li probao ( ja baš i nisam) sa NeroVision koji ide uz Nero7?? Video sam da ima brdo nekih dodataka....
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 09:51
probal sam ali baš i ne upjevam zalijepit titlove
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 11:21
E pa zato ja i koristim verziju 2 SE. Ni ja sa tom novom nisam uspeo da zalepim prevod. Nisam se u suštini nešto mnogo ni trudio, jer mi 2 SE šljaka sjajno... ( ja sam ti rekao za tu novu zbog dodataka i mogućnosti kreiranja i oblikovanja chaptera....) 
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 11:38
ok su svi oni programi - ali su prejednostavni

tamo su samo oni koji služe za najosnovnije i najjednostavnije pretvaranje divx u dvd, tj. za pretvaranje u dvd s par klikova

jel ima koji močniji program?
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 15:46
Joj , pa šta je tebi cilj!!!! 
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 17:50
ali meni treba neki program sličan NeroVision Express koji ima mogučnost rađenja chptera i da se još tamo doda muzika i da mogu napravit neku pozadinu i zalijepit titlove - thats all
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 18:44
Koliko ja znam ( mada ga nikad nisam probao) Ulead ima neki program za pravljenja DVD... Probaj na njihovom sajtu...
http://www.ulead.com/dws/runme.htm
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 12:37
HVALA Darije!!

To je fenomenalan program - Ulead DVD Workshop 2
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 13:00
Problem rešen.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.