Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TMPGEnc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TMPGEnc

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TMPGEnc
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 15:02
ima li ko crack?
hvala
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 15:04
da i evo maila: hrCO0804@hotmail.com
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 18:50
E još verziju.....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 19:06
e da i meni nema zvuka dok konvertiram s ovim programom na kraju,šta radim krivo? verzija je 2.524.63.181-Free.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 02:35
Šta radiš ti sa tim programom?
Evo ti serijski broj, ako ne odgovara imam i crack pa mogu da ti pošaljem:

name: www.bestserials.com
code: TE25-CZRC-8VT9-WXX7-TZGL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 09:38
pa zar nije to program za konvertiranje video fileova?meni zbilja video dobro ispadne al nema zvuka. onaj serial mi ne paše,treba mi crack.pa ako bi mogo poslat na gore navedenu adresu..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 16:25
Poslao sam ti. Pitao sam te šta radiš sa tim, jer ti je , po mom mišljenju, za konvertovanje bolji Virtual Dub.... ali dobro....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 22:24
a jel zna ko zašto nemam zvuka kad napravim konvert s ovim programom??
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 00:10
Ne znam šta tačno konvertuješ, ali pretpostavljam .avi u .mpg. Bitno ti je da ti na onom glavnom ekranu u donjem desnom uglu bude namešteno(čekirano) System (video + audio) a koliko znam po default-u je na ES ( video + audio)....
Mislim da ti je to problem. Ako nije javi pa da idemo dalje.

Mada ja još uvek mislim da je virtual Dub bolji..... 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 10:25
virtual dub-probao sam,kompliciran,nerazumljiv..stalno šteka
hvala na mailu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 10:33
a di je taj glavni ekran za izabrat to šta kažeš?...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 11:17
Pa kad otvoriš TMPGEnc, pojavi se onaj "čarobnjak"( osim ako ga zauvek nisi poslao u "večna lovišta"). Zatvori ga. Pa sad učitaj film koji konvertuješ. E u donjem desnom uglu TOG ekrana imaš ono što sam ti rekao... 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 11:30
baš nemam sreće s ovim programom,sad mi ne će ga otvorit (ovaj šta si mi poslao) jer kaže can´t load˝P3Package.dll˝.zbilja ću poludit....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 13:03
Ma menjaj ga... Imaš bolje. Nije Virtual Dub toliko komplikovan. Samo se malo potrudi. Videćeš da je mnogo bolji....

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 10:20
jel on može iz divx-a napravit u one fajlove koje mogu ubacit u dvd(s npr. dvd labom)? i jel kvaliteta dobra??
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 23:04
Misliš, da li je program za DivX u DVD????
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 08:53
pa jel radi tipa tmpgenc jer ga ja još nisam skužio,i da trebalo bi mi iz divx-a u dvd al tražim neki kvalitetan program(ne nešto kao divxtodvd)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 11:28
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:16
zna li netko zašto mi nema zvuka dok pretvorim iz divx-a u mpeg2(dvd) ,sliku dobro odradi al zvuka nema,probao sam i ono da su video i audio skupa pa opet razdvojeno al ništa.jel zna tko zakaj mi se to događa?
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 20:33

Taj TMGE-nc nisi se upita zašto je "free"?   Zato što fali pola djelova u njemu koje moraš nadopuniti da bi kompletno radija a "free" verzija je samo probe radi.Tona nema iz raloga jer ti nedostaju VFA pluginovi da bi moga raditi sa M2V fileovima tj. audio zapis.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.