Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD - R  16 X
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD - R 16 X

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
excite View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD - R 16 X
    Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 15:40
Kupio sam traxdatu 16 x  i neće mi je nero spržit... kaže illegal disk... imam novog neru 7 te nec-ovu dvd pržu 16 brzinsku... ima li tko sličan problem? 
Na vrh
flOorKilla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 16:08
probaj metnut novu verziju nera
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 17:43
Originalno postovano od strane excite excite piše:

...imam novog neru 7

Samo treba čitati...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 17:54
pa jos noviju verziju neka stavi... ako ima. ili stavi starijeg neru
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 19:46
Neznam meni na nec - medij verbatin snimalo na 8 bez problema
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:12
ma i meni na 8 x snima.........  pitao sam za 16 x, a nema novijeg nere... s starijom verzijom nisam probao 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:16
Imaš Nero 7.0.1.2 ?! Mada iskreno ne verujem da je u Neru problem...
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 00:28
Ne znam kako rezach dobija informaciju o brzini ali nije bash tacna. Ja kad rezem Verbatim 8x na mom LiteOn-u on ga detektuje kao 12x. Takodje sam ubacivao i diskove 8x koji su iscitani kao 4x i na LiteOn-u starije generacije rade kao 8x. Mozda je do toga, probaj na drugom rezacu, upalice.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 09:50
A zašt bi pržio na 16x??
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 13:31
ma kupio dva medija tek toliko da probam al ništa
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 13:54
ak nešto kopiraš, probaj sa Alcoholom to kopirati, pa vidi kaj ti on kaže.
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
scorpions24987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scorpions24987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 13:56
Ja ti imam Pioneera 110D i koristim ti Verbatim 16x DVD-R. Nero 7.0.1.2 pokazuje da se mogu pržiti na 16x. Traxdatu 16x još nisam koristio. Mislim da ti nije problem do Nera već do snimača ili medija.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 14:07
da li je netko przio dvd na 16x ?

??????????
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 15:07
Eto isti problem sa traxdatom - 16x neće snimati, eto imam 24 komada za prodati jeftino ispod cjene za zagreb.

snimo sam ja neku datu na 16x sve je ispalo ok, za sad je ok sa dvd-om
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 23:57
Ja sam snimo DVD na ASUS 16x, Nero 6, sprži ga pravo. Čak sam se iznenadio da kod nas ima dvd sa tako velikom brzinom. A što se tiče čitanja na kojoj će brzini snjimat to zavisi od uređaja a ne od Nere.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.