Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - novi tajtlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

novi tajtlovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
grmljavina View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grmljavina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: novi tajtlovi
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 19:38

ja sam stavio pssword na tajtlove jer vam ih nedam !!!!  radite i vi neki ku**c pa cete dobit  

Ažurirao administrator
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 22:21

e jesi mi pametan , svaka ti cast.

i jos nesto-posjetila sam tu tvoju bajnu stranicu i mogu ti reci da bi ti casovi iz pravopisa bili dobra investicija . a ako su ti prevodi kvaliteta kao pravopis onda nisam nista propustila. zelim ti ugodan zivot

Ažurirao sunshine_b
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 23:47
  YOU ARE MY SUNSHINE !!!
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 23:55
Delom si u pravu, grmljavino. Ima ih koje mrzi i da potraže titlove po sajtovima, a kamoli da nešto sami prevedu
Ali u pravu je i sunašce: nepismen si, fakat.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 23:56

Ažurirao kl0kan
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 00:35

Ažurirao kl0kan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 00:54
Originalno postovano od strane grmljavina grmljavina piše:

ja sam stavio pssword na tajtlove jer vam ih nedam !!!!  radite i vi neki ku**c pa cete dobit

Stavio si pasword? A ako te neko hakne???
I uostalom, zašto si toliko ljut? Ja čim uradim neki prevod (doduše nije često) ja ga stavim na stranicu, nebitno.... Lep je osećaj pomoći ljudima, zar ne??!!
Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 08:16

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane grmljavina grmljavina piše:

Stavio si pasword? A ako te neko hakne???

Pa sto si uopste morao da postavljas fajlove na stranicu sa passwordom ?!?!
Da bi se pohvalio kako ih imas ?!?! Sad smo svi nesrecni sto ti imas te prevode, a mi cemo morati da ih sacekamo nekoliko dana/nedelja...
btw, postoji jedan mali programcic koji se zove RAR Password Cracker

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 09:37
Sve se može kad se hoće.....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 13:48

Ajd svi da hakujemo grmljavinske titlove !!!

Al ništa mi ne treba od tog što ima...  

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 13:54
Zar je vredno trositi reci ili truda oko njega !!! Prevodi sluze da se razdele i da SVI ,PONAVLJAM SVI, uzivaju u filmovima. Neka se on samo seti koliko je prevoda za filmove skinuo sa stranica za to, a ne verujem da je za sve filmove prevode pravio !
Vladika
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 14:43
ma cini mi se da je njemu cilj da nas raspiz**  . a ovo sto on radi je,bar po mom misljenju, gore nego potpisivanje svog imena na tudji titl. svejedno, ameri nam nisu mogli nista, pa nece ni domaca stipsa
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 17:06
Toooo, Sunce, carice!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 17:43
Panda je moja omiljena životinja...

...samo što neće da se razmnožavaju...
Na vrh
grmljavina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grmljavina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 17:44
staje papci stranica mi je do --jaja----  vi nemozete napraviti tako dobru stranicu pa ste ljubomorni    i jos nestoo  nemozete mi haknuti ni titlove ni stranicu jer ja sam grrrmljavina!!!!
Pass protected by SkorPio
lozinka na upit !
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 17:47
Šta si rek'o? Nemoj da izazivaš....
Nemaš potrebe za to , ali ako nastaviš...
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 18:03
E grmmljva nešto ti si njpa šta si reklamiraš stranicu sa koje nemožeš dobiti ni kitu labudovu ako budeš ovako izazivao ja ti je sutra haknem pa se vidimo onda di si.opr.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 18:14
Moracu da ustanem protiv svojih principa. Evo bas ti spremam jedan lepi...pa bas onako lep viruscic, pa da vidimo kako ces posle toga da hvalis tu tvoju (vrlo losu) stranicu !!! Prijatno !!!
Vladika
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 20:48
lik je stavio pas na svoje titlove? koji seljak!!!!  koji si ih ku**c onda uopce upload-ao ako ih nitko nece moci koristiti?! (rotoricko)

ADMINI:

PREDLAZEM DA SE TOM SELJAKU UKINE ACCOUNT I DA MU SE ONEMOGUCI UPLOAD TITLOVA

ja
znam da bih ja tako postupio prema takvoj gamadi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 20:51
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Moracu da ustanem protiv svojih principa. Evo bas ti spremam jedan lepi...pa bas onako lep viruscic, pa da vidimo kako ces posle toga da hvalis tu tvoju (vrlo losu) stranicu !!! Prijatno !!!

Vladika Rules!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.