Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORD OF THE RINGS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LORD OF THE RINGS

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ultimate View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultimate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LORD OF THE RINGS
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 16:04
Potreban mi je titl za extended verziju na 4CD-a(sva 3 dela).
Ako neko ima moze da posalje na e-mail.

ultimate07_07@yahoo.com

Unapred hvala

Ažurirao Ultimate
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 23:13
Kakva ti je to verzija ? Je'l ti imas sve delove produzene verzije na 4 CD-a ili je na 4 CD-a svaki deo ???
Vladika
Na vrh
Ultimate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultimate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 10:20
Svaki deo je na 4 CD-a.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 13:46
Imam verzije na dva CD-a i titl je naravno za dva CD-a, ako to moze da ti pomogne poslacu ti,samo mi reci E-mail adresu !
Vladika
Na vrh
Ultimate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultimate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 10:15
ultimate07_07@yahoo.com
Hvala
Na vrh
Ultimate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultimate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 10:18
Posalji mi na e-mail pa cu probati da ih rasclanim.
ultimate07_07@yahoo.com
Hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 15:18
ultimate(fight) mislim da neces uspjeti rasclaniti jer je ta verzija na 4CDa PRODUZENA verzija(jedino ako je i ta tvoja na 2CDa produzena)

gledao sam tu produzenu dok sam bio polu-fan lordova i ima nekoliko scena kojih nema u obicnoj verziji tako da ces ih moci rasclaniti ali ce ti faliti tih, jer, nekoliko scena

(ah, sto otkrivam toplu vodu, ay?)
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 16:15
 Titl koji mu upravo saljem je za produzene verzije !!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.