Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bud Spencer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bud Spencer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SanjaM View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SanjaM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bud Spencer
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 18:45

Tražim filmove Buda Spencera, pa ako imate javite mi, please.

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:17
Bog prasta ,  ja ne....

Prvi film Bada Spensera i Terens Hila
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:19
Ja isto trebam njegove filmove, ako imas neki popis daj mi pa cu skiniti s neta.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:52
Samo da kazem da to nije prvi film Buda Spencera, a  listu mozete videti ovde:

www.imdb.com/name/nm0817881/
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
SanjaM View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SanjaM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:55

Nije važno, bilo koji da imate, javite na pm, pa ćemo se dogovoriti...

Na vrh
SanjaM View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SanjaM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 09:52
Dajte, ljudi, ako imate šta od njih javite na pm, sad mi već postaje pomalo hitno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.