Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anime sale
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

anime sale

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Flash View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: anime sale
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 11:51

Ok ppls,recimo da imam hrpu animea i da me nije bilo na forumu dobrih.....puno mjeseci.

Listu možete naći na http://animeahr.tk/

A javiti mi se možete na pm ili na 098-932-2899  (cijena po dogovoru=

Lista je zadnji put updejtana....davno pa imam sa strane hrpu nepopisanoga pa sam pitajte.

Pozdrav

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
brown wolf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:09
i opet ja pitam već sam sigurno dosadna...
imaš li wolf's rain?
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:32
imam
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:35
Nemoj me zezat imaš wolf's rain?????????????
Da li mi ga možeš poslat
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:38
Brown Wolf.....trebaš znat di gledat......posjeti ovu stranicu....posvećena je trenutno Narutou i općenito animeu.......tu možeš tražit anime koje ti treba i sigurno će ti se netko javit.....

www.naruto-elite.com

e da....i ja ti imam wolf rain TV i movie......

Ažurirao Marjan
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:44
Thanks ljudi , najbolji ste
usput, dali mi netko može presnimat jer dok ja to downloadiram.... proći će godine imam tako sporu internet vezu....
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:48
odakle si.....i jel možda imaš nešto za razmjenu....?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:51
Iz vž, i nemam ništa za razmjenu, sorry ......
I usput kad već razgovaramo bila sam na ovom siteu koji si mi ti preporučio i nema ama baš ništa o wolf's rainu ali hvala na pomoći
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:55
website posvećen Wolf's Rain u hrv koliko sam ja vidio ne postoji.......mož pogledat neke eng siteove....valjda ih ima kojima je tema Wolf's Rain.......
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 01:04
movie ima?
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 01:36
Ja mislim da movie nema....
Uglavnom dal netko ima epizode?
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 03:13
ipak nema film....to je bilo neš drugo.....Wolfs Rain ima nastavke OAV.......

Ažurirao Marjan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.