Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Madagascar
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Madagascar

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pongy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Madagascar
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 19:59
Jel' netko uspio ''izripati'' ovaj film (Madagascar - Animirani) sa original DVD-a? Ja sam pokušao, ali ne ide sa DVD Shrink-om, a sa DVD Decrypterom ide, ali te fajlove (neke) poslije Shrink ne želi otvoriti kako bi ih iskomprimirao za snimanje na 4,7 GB DVD... Molim pomoć!!!
Pongy
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 20:12
Skini sa neta AnyDVD  instaliraj i probaj ponovno sa  shrinkom.
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 22:09

Probat ću, pa javim - Hvala

Pongy
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 12:01
Ako ne uspiješ ljudi su ti objašnjavali kako skinuti tu jebenu sonyevu zaštitu na topicu,problem!!!!!!!!!!!!!!
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 12:35
Ja sam imao problem isto sa tim crtićem, uzmi DVD region + CSS free i registriraj si ga. On uklanja sve i svaąta i to u pozadini. Imaą novu verziju na free-codecs.com. Idu svi Sony-evi DVD-i bez ikakvog problema :))))))))) < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 12:36
Naravno, ubacią DVD, CSS se pokrene i stavi u tray, pa dalje kopaą sa Shrinkom. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 15:19

Hvala Ico2005, probao sam tako i sad ide (samo sam morao ponovo u videoteku po njega i pljunut još 14kn).

Pongy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.