Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nero Vision 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nero Vision 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zerdec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nero Vision 4
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 11:19
Pokušao sam upotrijebit Nero Vision 4 za dvix u dvd i radi.
Ali svrha toga je bila isto tako da i titl zalijepim za taj dvd.
Zalijepio sam titlove dok su u divx formatu pomoću ffd show-a.
I sad dok pretvaram u dvd format titlova nema.
Može mi tko objasnit postupak kak da se vide i titlovi??

HVALA!
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 13:12
Brate i ja sam imao isti problem!!! Sve sam probao i - NIŠTA!  Jednostavno neće da lepi prevode. Pošto kontam da imaš Nero 7 , uz koji ide NV 4, preporuka ti je da skineš neku stariju verziju NeroVision Exoress-a ( recimo 2SE) koju ja imam, instaliraš je pored Nero 7 i radiš najnormalnije sa ffdshow-om. Razlike ( osim u nekim sitnicama ) između NVE 2 SE i NV4, skoro da i nema - što je najbitnije - U KVALITETU SLIKE NEMA. E sad, ako baš hoćeš da koristiš NV4, prvo bi trebao nalepiti prevod klasičnim putem AVI -> AVI, pa onda učitati u NV4 filmove sa lepljenim prevodom, pa praviti DVD. Smor , zar ne?
Inače, apelujem na sve koji su provalili ( ako je to uopšte i moguće) kako se stavlja prevod na film uz pomoć ffdshow-a i NV4 , da to podeli sa nama...
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 14:03
ima li neko serial za ovu verziju Nero Vision Expres 10.46
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 15:53
Skinul sam NV Expres 3 i opet ne radi!!
Možda ja krivo nekaj radim?!

Ovako:
Prvo sa ffd show zalijepim titlove tj. stavim kvačicu kraj subtitles i to je to, titlovi su zalijpljeni.
Ond pokrenem NV Express 3 i stisnem MAKE DVD --> DVD VIDEO i onda ADD VIDEO FILES i dodam taj film i kliknem na NEXT i opet NEXT i onda me on veli da prvo pogledam to kaj sam napravil ali nema titlova!!

Jel ja to uopće dobro radim???
medo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 18:52
Joj nije baš tako sa ffdshow-om. Neke verzije rade tako , a neke moraš da "navedeš" na pravi folder (folder u kome su film i prevod).Kad klikneš na kvačicu za subtitles imaš ispod "search in", to ti je za folder gde je prevod, a ispod toga imaš "file", to ti je baš za određeni fajl sa prevodom.E tek onda će u NVE da ga "lepi". Probaj tako, trebalo bi da radi
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:31
Na žalost ne radi.

Ako ti nebi bil problem opisati kak ti to radiš ali korak po korak?!
Tj. kaj točno sve napraviš u ffd show i kaj točno sve naprviš u NVE.
Kojim redosljedom.

znam da sam dosadan ali kad ne znam
medo
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 23:29
s tmpgencom moraš zalijepit titlove prvo.......  
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 02:11
Ajde daj mi e-mail pa ću ti poslati uputstvo. Samo da znaš, da ja, iako imam Nero Vision 4, radima sa Nero Vision Express 2 SE....
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 02:37
zerdec@foi.hr
medo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.