Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Savjet nuzan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Savjet nuzan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NaZz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaZz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Savjet nuzan
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 00:45
Bok ljudi,
eto, ja sam vam nov u svemu ovome pa bi mi netko trebao dati imena par dobrih programa. Treba mi program pomocu kojeg mogu gledat film pa ubacit file od podnaslova i gledat sa podnaslovima. Treba mi nesto pomocu cega mogu editirat ili ubrzat "playback" podnaslova..onda kada idu prebrzo ili presporo. Ako je ovo sve moguce u jednom programu, super!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 00:59
U principu to ti je BSplayer: evo ti link za skidanje programa:
http://www.bsplayer.org/index.php

Ali moje simpatije su svako vezane za ViPlay: evo linka:
http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=viplay

Imaš još dosta dobrih programa, ali se ova dva,po mom skromnom mišljenju, najbolje kotiraju... Ako imaš nekih pitanja, slobodno pitaj, nemoj se ustručavati.
I da, dobro došao na najbolji forum na netu....
Na vrh
NaZz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaZz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 01:04
hvala na brzom odgovoru i dobrodošlici
Na vrh
NaZz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaZz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 01:05
ovaj forum je slican ko phpbb2 al kolko vidim nije?
hmm cudno.. svida mi se
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 01:18
Nema istih kao ovaj. Ovaj je jednostavno NAJBOLJI!!!!!
Na vrh
NaZz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaZz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 01:01
Eh.. sad pak imam problem. U BSplayeru mi ne zeli prikazivati Č,Ć na podnaslovima.. normalno prikauje š đ ž ali č i ć ne zeli.. ne znam zasto..?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 02:08
Desni klik na player --> Opcije --> Podešavanja --> Titlovi --> Font.  Tu podesi na Central Europe (sad ti je verovatno Western)....
Na vrh
NaZz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaZz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 11:39
thx
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.