Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kakvu kinodvoranu imate
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kakvu kinodvoranu imate

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VenomLord View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kakvu kinodvoranu imate
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 20:37

U kakav kino idete pogledat film?

Koliko dođe ulaznica vaše kinodvorane?

Kod nas prije je došla 20 kn, a sad je 25 kn (u čakovcu, međimurje)

http://error-forum.tk
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 21:27

U OSIJEKU POSTOJE 2 KINO DVORANE I DO PRIJE GODINE DANA BILE SU KATASTROFALNE SA DRVENIM STOLICAMA ALI SU IH SADA OBNOVILI I SADA SU SVJETSKE SA DOLBY SORAUNDOM,DIGITALNIM EKRANOM I FOTELJAM U KOJIMA MOŽEŠ KOMOTNO I OTSPAVATI.CIJENA JE BILA 19 KUNA A SADA JE 20

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 21:39
Ma za koje filmove je 20? Za one šitove. Ja sam i za Jackass platio 25! Mislim da su sada većina 25.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 16:29

u puli je 20kn

trebalo bi bit besplatno

jedna dvorana,ubitačno neudobne stolice, sve u raspadu,zimi nema teorije da skineš jaknu....mogu u nedogled nabrajati

sramota za grad koji je u jugi imo najviše kina na terioriju hr(3) osim zg-a

ma užas...

....
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:56
da a kada je u pitanju virovitica necu nista komentirati jer meni to nelici na kino dvoranu!!!!!!!!!!!!!!!!!
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 14:09

u međimurju smo imali prije 3 dvorane, a sad se otvorila i 4. kinodvorana

u čakovcu je kinodvorana bolja nego neznam-gdje-drugdje (dobri stolci, grijanje...)

http://error-forum.tk
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 19:21

Teatro Fenice preodlicno klino i najlosije stolice na svijetu.

Karta je prije kostala 20 kn sada 25kn.

Balkon 1 red prvo sjedalo lijevo ili desno, i najgori film je odličan.

Ponedjeljkom je obiteljski dan karta je prije koštala 11kn sada 14 ili 18. Ali svejedno odlicno, a i sam si u kinu. Previse odbro.

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:44

požeško kino je katastrofa ulaznice su 15 kn. stolice su uništene ili su cijele namazane ljepilom. sjedneš u stolicu i zvizneš glavom od naslonjač i još puno toga. platno je užasne sve crne točkice po njem što su muhe israle, negdje ima i rupa. projektor je kako se meni čini još iz kristovog doba. ima malo mjesta za grad od 20000 stanovnika. filmovi budu jednom tjednom i to petko i subotom ali jako rijetko nedjeljom. ako je neki kino hit onda puštaju dvaput dnevno od četvrtka do nedjelje ali to toliko rijetko pa se može reči skoro nikad. zvuk krči i šumi. nekad studenti ( kad je film petkom u terminu 6h) imaju predavanje u doljnoj dvorani neme filma jer studenti moraju učiti. nikad nejdem u to užasno kino seljak gradonačelnik pravi neka jezera i šta ja znak kakva još sranja a 500 metara mu od gradske kuće urušeno kinu koje vapi za obnovom. isto sranje s ski stazom ima uspinjaču koja neradi, staza zarasla šikarom a kad bi se uredila bila bi bolja od crvenog spusta u zg. puno je duža i sama lokacija je prekrasna 20 metara od nje je planinarski dom sa nekoliko soba  a pu do staze još uvijek u dobrom stanju. pred izbore gradonačelnik svašta obeča a kad treba raditi nema se novaca, matrijala pa onda priče ko bi uopče išo na tu stazu i isto s kinom a više od pola požežeana ide negdje bogu iza mogu na skijanje a 5km od grada je veliki papuk gdje ja ta prekrasna staza bila bi kad bi se uredila. u Požegi je sve sranje ali glavno da župan ima ogromnu kuču i još veči bazen. ja sam tu napiso svega što treba a i čega netreba krenlo sa kinom a završlo s ski stazom a mogo bi još tako nabrajati još 600 dan pa vas neču gnjaviti s našim problemima

Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 01:27
bosanska sca kina su hao, pogotovo u tuzli, imamo dva kina u jednom se nista ne prikazuje a u drugi ides samo ako ti se drka ulaznice su od 2,5 do 8 km
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 02:37

mi imamo multiplex, 12 dvorana u jednoj zgradi, na srecu stanujem blizu, pa katkad i odem u bioskop

karta je 4,5eura i vrijedi svojih para, sjedista su komotna, platno i ozvucenje nam je do jaja

Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 19:42
cinestar , karta 29kn
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 22:04

Prije pola godine i u Valpovu je bilo kino, sada se RUŠI!! Na tome mijestu će izgradit neki dom za djecu ako se nevaram.

Kad je riječ o kinu, nije bilo strašno, fini mekani naslonjači, malo izderani, malo ljepljivi od silnih traka za krpanje, hladno da se smrzneš, platno nije tako loše, redari su đubrad, nesmijueš ni upalit mob, što se tiče zvuka nesjećam se, bio sam zadnji put u kinu prije......... Šta da vam kažem, vi se jadate a šta da ja radim, kupim si projektor i ukradem platno iz škole i lijepo si projektiram u svojoj sobi..................... 

Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 23:41
pametno pametno
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2005 u 03:14
ma cinestar 13 dvorana do 17h 22 kn poslije 29 puno filmova ,love sjedala i prostrani wci (za razlicite vrste nuzdi - velike male sexualne - vjerujte mi imao sam ih sve 
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 21:07
sorite što otvaram staru i zamrlu temu ali OBAVJEŠTAVAM da su kino u mome gradu SRUŠILI    

ovi koji imaju u blizini cinestar neznaju koliko su sretni
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 21:34

kod naske valja samo jedno kino

ostalim je ili tvrda stolica  drvena... ili su sjedala dobra ali su u ravni... stepeničasta pa ako sjedne košarkaš ispred tebe niš ne vidiš

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 21:55
Ovde u Srbiji u Uzicu imali smo EXTRA kino sa OGROMANTNIM platnom. Inace je dvorana planski gradjena za bioskop a ne preradjena kako je u vecini ostalih gradova. Medjutim neki privatnik je kupio dvoranu i sada gradi dve manje, a naravno deo prostora je uzeo da napravi i trzni centar, tako da je bioskop verovatno unisten! Mada mozda ko zna ,mozda i napravi nesto vredno paznje ,samo sto treba da cekam jos 6 meseci dok zavrsi gradnju !!!
Vladika
Na vrh
flOorKilla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 23:10
ja gledam kino filmove u cinestaru (branimir centar) a dok ga jos nije bilo sam gledao u broadwayu (kaptol centar). a prije broadwaya u malim kinima po centru grada.
inace u cinestaru su mi udobnija sjedala. a najbolje su mi one najmanje dvorane, sto manje ljudi-to veca tisina-to bolje

Ažurirao flOorKilla
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 22:46

kod nas u novo jgradišci kino je živi užas!!stolice ništa nevaljaju tvrde..............

plato nikakvo jedva se vide pročitati slova!!ma užas!!a dobro kakvo kino takva je i cijena 12 kn jedna ulaznica osim kada bude neki hit kao harry potter ili gospodar prstenova pa onda ulaznica znaju biti i po 30 kn!!!

I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 00:04

30kn??? pa kao da imate cinestar

u slatini neznam kakvo je kino ,al sam čuo od drugih da daju hitove i da je ulaz nekad džaba.

kod nas ovdje ljudi vole crtiće kao npr:sneguljicu,pinokio,palčicu a sad su svi ludi za Madagaskar-om

al zbilja bude gratis preko vikenda

zadnji film koji sam gledao u kinu bio je Istinite Laži 96-97 tako nešto

Ažurirao dejan-sl
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.