| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
trazim nekoliko filmova |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Jedi knight Pridružen: 22.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: trazim nekoliko filmovaObjavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 12:50 |
|
|
trebam neke filmova. zainteresirani za razmjenu mogu poslat popis na dukeofearl(AT)net.hr
The Ox-Bow Incident Red River Stagecoach Hud Shane Destry Rides Again Singin' in the Rain The Elephant Man Ladri di biciclette Sjunde inseglet, Det |
||
|
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!
-A day without sex is a day wasted. |
||
![]() |
||
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 223 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 14:54 |
|
|
imam:
The Ox-Bow Incident Red River Stagecoach Hud Singin' in the Rain The Elephant Man Ladri di biciclette Sjunde inseglet, Det |
||
![]() |
||
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Jedi knight Pridružen: 22.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 15:07 |
|
|
pa znam stari da imas al posto nisi za razmjenu......
mislim da sam na tvom popisu vidio da imas film Charade. da li imas titl za njega? Ažurirao duke_of_earl |
||
|
||
![]() |
||
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 223 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 03:06 |
|
|
jesam za razmenu, ali samo ako imas ono sto trazim
sorry imam Charade i film i titl |
||
![]() |
||
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 10:47 |
|
|
nešto slično sam napisao u svoj katalogu filmova koje tražim... pošto sam duša od čovjeka sada sam naveo ako nemate ništa sa moga spisak nabavite pa ćemo se onda mijenjati |
||
![]() |
||
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 23:19 |
|
imao sam nedavno nesto s tvog popisa no dogovorili se nismo nista (ne mojom krivicom) Charade imam i ja. trebao mi je titl no nabavio sam ga u medjuvremenu. tnx ceci iz bg ako ovo cita:))
tebe prijatelju nisam nikada niti pitao za razmjenu. ne moras bas svaki lonac poklopit:P ako bilo tko ima samo jedan od gore navedenih filmova ja sam zainteresiran za razmjenu. naravno samo ozbiljne ponude dolaze u obzir:) |
||
|
||
![]() |
||
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 23:22 |
|
|
ovo je otvorena diskusija...podržavao sam kinga
![]() ![]() elem imam ih sve na divxu osim 2-3 koje imam na VHSu ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 23:29 |
|
korisno je to znat, ako ih ne nabavim u medjuvremenu javit cu ti se za 319 dana:) |
||
|
||
![]() |
||
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 23:57 |
|
|
as you wish my lord strpljenje je vrlina |
||
![]() |
||
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 00:25 |
|
|
sitnooo
![]()
|
||
![]() |
||
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 00:30 |
|
ok, tebra, sta da ti kazem... ako sam ja "kriv" kao sto kazes za neuspelu razmenu, onda... ne znam, kazni me mislim, stvarno!
ja sam rad da pomognem bilo kome da popuni svoju kolekciju filmovima, ali to ne znaci da cu zauzvrat da gomilam filmove koji me uopste ne zanimaju. i to samo zato da bih ucinio "dobro delo" nekome koga uopste ne poznajem. pa nisam ja majka tereza uostalom, mozda ti te iste filmove trazis da bi ih prodao nekome, otkud ja znam [a i ne zanima me].
ucini ti meni, nadji mi naslove koji me zanimaju i eto razmene, nema nikakvih problema. p.s. za titl je trebalo samo da pitas p.p.s. nema razloga da budes nezadovoljan mojim ili komunjarinim postovima, znas i ja sam cesto ostajao uskracen za ono do cega mi je stalo, ali sam bio strpljiv i polako dosao do nekih naslova koje sam jako dugo trazio,,, zahvaljujuci odredjenim osobama koje sam "upoznao" na ovom i jos nekim forumima - vi znate ko ste
|
||
![]() |
||
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 00:46 |
|
|
pa pogledaj si malo pm-ove.imao sam nesto sto si trazio i ja sam ti to
ponudio. Nisam trazio da mi nista poklonis. ponudio sam ti nekoliko
varijanti za razmjenu od koje nisi prihvatio niti jednu. i ne sam to
nisi se udostojio niti odgovorit na posljednju poruku.
ja sam stekao utisak da ti uopce nisi za nikakve razmjene, neovisno o tome zanima li te sto ili ne. ocito da si ovdje da bi se hvalio svojom kolekcijom "remek djela" osim toga imas moj popis, znas da se prije par dana nismo nista dogovorili pa se nisi niti trebao javljat na moj topic. i da, filmove ne trazim da bih prodao nekom, filmove nabavljam radi sebe. filmove koje nabavim nastojim i pogledat. vecina filmova koje gore trazim su westerni te da si zavirio u moj popis vidio bi da ih ima poprilicno. btw moja reakcija na post od komunjare je bila zajebancija i siguran sam da ju je on tako i shvatio. takodjer s tobom se nemam vise niti sto raspravljat. zamolit cu te sam da ubuduce zaobilazis moje topice EOD |
||
|
||
![]() |
||
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 10:49 |
|
|
ovo su tvoji pm-ovi [uncensored & uncut]:
1."Poruka poslana: 20.Studeni.2005 u 20:13 & nbsp; bok imam ja papillon... ako te zanima razmjena posalji popis na [edit: obrisana mejl adresa] pozz" 2."Poruka poslana: 20.Studeni.2005 u 20:58 & nbsp; poslao sam i ja tebi popis pa pogledaj jel te jos stogod zanima. -- Prijašnja privatna poruka -- Poslao/la : king Poruka poslana : 20.Studeni.2005 u 20:24 poslah ti mejl -- Prijašnja privatna poruka -- Poslao/la : duke_of_earl Poruka poslana : 20.Studeni.2005 at 20:13 bok imam ja papillon... ako te zanima razmjena posalji popis na [edit: obrisana mejl adresa] pozz" 3."Poruka poslana: 21.Studeni.2005 u 00:36 & nbsp; cuj, ja jesam za razmjenu i potpuno te kuzim niti meni se neda gomilat smece. zato izbjegavam neke velike razmjene i razmjene za filmove koji me ne zanimaju. ionako mi se nakupilo skoro 200 naslova koje nikada necu gledat no nelogicno mi se mjenjat za 2 cda. ako hoces mozemo se mjenjat za dvd filmova to mi je ok, al za manje od toga mi je potpuno neisplativo. a ako u mom popisu osim papillona nema jos 4 kvalitetna filma onda.... ako ne ja ti snimim papilon, a ti meni dvd divx filmova:)) -- Prijašnja privatna poruka -- Poslao/la : king Poruka poslana : 21.Studeni.2005 u 00:23 znas kako, zanima me samo ono sto sam postovao na forumu, kao i ono sto sam ti poslao kroz mejl. nista drugo... -- Prijašnja privatna poruka -- Poslao/la : duke_of_earl Poruka poslana : 20.Studeni.2005 at 20:58 poslao sam i ja tebi popis pa pogledaj jel te jos stogod zanima. -- Prijašnja privatna poruka --Poslao/la : king Poruka poslana : 20.Studeni.2005 u 20:24 poslah ti mejl -- Prijašnja privatna poruka -- Poslao/la : duke_of_earl Poruka poslana : 20.Studeni.2005 at 20:13 bok imam ja papillon... ako te zanima razmjena posalji popis na [edit: obrisana mejl adresa] pozz" i, sta da ti odgovorim na ovo? kad ne pristajes na razmenu za 1 film [sto je meni nejasno, ali ajde], sta je trebalo, da te molim? moras znati da se tvoj i moj pojam kvaliteta razlikuju, uostalom ja ne zelim sve kvalitetne filmove ovog sveta u svojoj kolekciji, cak mozda imam i neku kolicinu filmova ciji umetnicki kvalitet je lako osporiv. toliko o mojoj "kolekciji remek-dela". u medjuvremenu mi se javio jedan decko koji mi je snimio papillon... prema tome, ostavio sam te uskracenim za odgovor koji ionako ne bi vodio nicemu, jer ti si ovde zavrsio bilo kakvu pricu oko razmene... mislim, kontrolisi se malo. znas, ovaj forum nije nikakva privatna stvar, i to da li se ja hvalim ili nesto drugo nije na tebi da donosis zakljucke zbog licnog nezadovoljstva, znas potpuno je jasno kakav si lik. komunjara ti lepo napisa: patience my dear. i sve ovo nije nista "nabadacki", to sto ti sve primas licno je druga stvar, da si hteo mogli smo ovo nasamo da zavrsimo preko pm-a, ali ako si vec hteo da iznosis "prljav ves",,, Ažurirao king |
||
![]() |
||
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 11:00 |
|
|
pa ajde mi samo jos reci sto si se javio na ovaj topic? trazio sam ove
filmove, a ocito je bilo da necemo dogovorit nista. mislim da nisi
mogao propustit priliku da se ne pohvalis:)
ja na sve ovo nemam sto reci jer sam rekao u postu iznad. niti mi se trosi vrijeme na raspravu koja ocito nicemu ne vodi. |
||
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |