Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRAŽIM TITLOVE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRAŽIM TITLOVE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
TOTEM View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TOTEM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRAŽIM TITLOVE
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 09:28

DA LI NETKO IMA TITLOVE(HR,SR,SLO) ZA FILMOVE:

• 1.   100 DAYS IN JUNGLE
  • 2.   AMERICAN REUNION
  • 3.   ART HEIST
  • 4.   A KILLER WITHIN
  • 5.   BLACK ADDER-BACK&FORTH
  • 6.   BOUND BY LIES
  • 7.   CHEECH&CHONG-UPS INS.
  • 8.   CRACKER JACK
  • 9.   CRAZY AS HELL
  • 10.  CHASING SLEEP
  • 11.  COLD AND DARK
  • 12.  DARK HARVEST
  • 13.  EASY SIX
  • 14.  FOXFIRE
  • 15.  FAST FOOD,FAST WOMAN
  • 16.  FIRE BIRDS
  • 17.  GRAVE MATTERS
  • 18.  GARGOYLES-film
  • 19.  HUMAN TRAFFIC
  • 20.  HEADRUSH

e-mail : totemac@yahoo.com

SVAKA VAM DALA, PARDON HVALA!

GRAVE MATTERS

DARK HARVEST

TOTEM
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 17:29

I tebi, također   

Prošetaj do www.podnapisi.net i naći ćeš veći deo toga što te zanima  

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:38
kl0ki cimeru pa kad ces doc na dim.......
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:53
narkomnu jedan, da' bog da zavrsis kao oni iz reqium of a dream-a
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:55

nismo mi narkomani, mi sam uzivamo sta priroda daje muhahahah, to ti je kao vino

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:55
majmune 
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:57
ma nisam sam se zajebava s tobom muhahahah
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:59
preporucujem ti da vise ne pijes, to nije za tebe, previse pises "javno"

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:01
e kad neces doc do mene pa pricamo onak kak se kaze u 4 oka!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:04
probat cu uhvatiti prvi avijon(sa j ) za HR, znas, bas se vise ne usudim na avijone tu u LA-u, jack je otisao iz CTUa pa se jako bojim da ne zavris u ne znam ajfelovom tornju ili big benu
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:05
ma srusit ces se na HAWAJE malo da posjetis izgibljene muhahaha, ja sam ti tamo ova 8 je vec bolja, ide nabolje
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:08
ma ne vjerujem ti da je 8. bolja, to kazes jer ti je serija dobra, vidjet cu sta Voja kaze, njemu vjerujem

kontam dosao bih tamo(tj srusio se) i umro od jebenih zagonetki i "sapunica atmosfere" plivao bih nazad do kuce
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:09
pa nisi u TRESHOLDU
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:11
da sam tamo umro bih od dosade ili zbario onu picku carlu gugino, e da, to bih 
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:13
samo bi prco to je dobro znam ti ja par picaka u O......... s kojima radim al su starije od tebe da te spojim da malo prcas da nebudes tako nervozan
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:14
muahhahaha
nisam dugo cuo rijec "prcanje" to je muhahahhaa 2: muahahhaha strikes back

dogovorit cemo se preko PM/Sa
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:16
jelda ni ja nisam to dugo cuo al eto danas sam malo inspiriran sad cu malu probudit i navalit
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:16
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:20
smiji se smiji al cu ja prcat sad muhahaha
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:21
jebi se ti, znas

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.