Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Amazon- molim pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Amazon- molim pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Amazon- molim pomoć
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2004 u 12:22
Jel ima netko da je naručivao dvd preko amazona i da kaže kako,šta treba,problemi i tako...
Watch the weather change...
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2004 u 16:02

Treba da se uclanis, nisam imao licnih iskustava sa tim.

A za problem veliki znam - velika je carina...tako da iako nadjes iole povoljnu stvar, dok dodje carina na to, to je otprilike isto. Samo se preracunaj dobro pre kupovine - da li se isplati, moj savet.

Pozdrav.

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
cvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2004 u 19:31

moras prvo provjeriti dali određene stvari kao što su filmovi, dvd,vhs uopce dostavljaju izvan EU,dugo se ceka na isporuku, na sve ide ful velika carina ,onda jos njima platis isporuku tako da racunaj ako nesto kosta 1000kn..platis 1500kn----poslo sam ti poruku koje knjige sam nasao....

....thers sometimes a buggy,,,

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.