Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skidanje filmova Pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skidanje filmova Pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Unknown22 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Unknown22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skidanje filmova Pomoc
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2004 u 23:49

Htio bih skidati neke filmove sa adslo-om, dali postoje neke divx web stranice sa kojih bi mogao skinuti neke filmove ili kakvo programi?

Molim vas pomozite

Na vrh
dundo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dundo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2004 u 01:07

probaj skinuti P2P freeware Shareaza, ima funkciju kao Kaaza ili WinMx ali je puno bolji. tamo ces naci poprilicno filmova ali pazi koja ti sinhronizacija odgovara da bez veze ne skines engleski film sa francuskom spikom -

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2004 u 01:45

--Bittorrent

ima ga i Shareaza

stranice za skidanje, pss ima ih puno... ovisi sto ti treba

jedna od... www.suprnova.org

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2004 u 12:26
ja skidam sa programom dc++ isto imam adsl, i super me služi
To sam ja...
Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2004 u 21:01
ja skidam preko dc++ (po meni najbolji i vrlo jednostavan)
Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2004 u 00:13

de mi molim te reci ako znaš...

taman sam počeo skidat sa dc++ i skužio kako radi i jedan dan dođem s posla i sve mi isključeno (pao sistem vjerojatno) i poslije toga se više ne mogu spojit na public hub...

...kaže mi...download failed:HTTP/1.1 404 Not Found(http://www.hublist.org/PublicHublist.xml.bzz)

Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2004 u 10:00
probaj ovo unijeti u polje public hubs  (settings-download)  http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2004 u 12:03

Ma nista!

Uopće ne može otvoriti tu stranicu, kao da ne postoji!

Šta se ti uspiješ spojit preko te adrese?

Na vrh
IveJanis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IveJanis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2004 u 13:42

ma i mene ti to ponekad zeza...najbolje ti je dobre hubove staviti u favourites,tako da kad ne mozes otvoriti hublistu,otvoris listu favorita i poklikas ih i spojis se...a mozes ih i oznaciti tako da svakim ponovnim paljenjem dc++ a otvaras bas te...

pozdrav

Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2004 u 15:44

ne znam, probaj ponovo instalirati dc++, jesi uključio passive (connect.sett)
meni sve super radi i često se spajam na SLO hubove jer korisnici imaju brze veze

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.