Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dragon BallZ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dragon BallZ

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Jonnzy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dragon BallZ
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2003 u 13:40
Ako netko ima serije; bar jedna sezona u kompletu (dvd-rip ili capture ali kvalitetan)i sve filmove nek mi se javi. Kupujem ili može zamjena.

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2003 u 22:38
Ako imaš mIRC probaj naći kanal na kojemu su anime i ondje možda možeš naći DB/Z/GT/AF. Kanal je 10 u Hr. po posjećenosti. A imaš li ti DB-a?
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2003 u 23:14
Imam nesto malo, par dbz filmova, i 15-ak serija

Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2003 u 23:29
kako se radi s njime meni nikako da se spoji
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2003 u 23:47
nisam odavno koristija mirc. Na koji se server moram spojit?

Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2003 u 00:09
zna li iko kako se s njime koristi
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2003 u 22:05

mIRC kako se radi s njime

iman neke slike iz dragon ball af ima li iko serije i koliko je največi ss vidia san 10

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2003 u 22:39
dobro shvatia san kako radi ima li iko koji kanal za DB ja zam jedino Anime za opčenito
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2003 u 09:41
gdje si vidio 10. Ja sam najviše vidio 6
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2003 u 15:06

iman par slika i pročita san

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2003 u 21:16

ako ne možeš vidjeti reci mail da ti pošaljem tu sliku

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2003 u 21:40
ss4@net.hr aj pošalji
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2003 u 22:10

Jonnzy jel može jedan dogovor

sad bi za 10-ak dana treba dobit sve epizode i filmove dbz i dbgt pa jel možeš napravit dvd od onih koji budu kvalitetni ja ču ti dat prazni dvd, i izbornik na dvd-u da mogu izabrat

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2003 u 12:18

ima li iko epizode:

Dragon ball - cili

Dragon ball Z - od 4 do 157

Dragon ball AF

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2003 u 22:21

AF neznam da li tko ima, mislim da nema

a od dbz imam 4,5 ,71,89.

Imaš li sve filmove i ove ostale epizode 157-293

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2003 u 01:16

IMAN

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2003 u 01:19

Iman i cili DBGT

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2003 u 19:02
Originalno postovano od strane jkneze35 jkneze35 piše:

Ako imaš mIRC probaj naći kanal na kojemu su anime i ondje možda možeš naći DB/Z/GT/AF. Kanal je 10 u Hr. po posjećenosti. A imaš li ti DB-a?

prijatelju AF nikad nece biti nacrtan nit postoji nit ce postojati to su samo izmislila 2 talijana nista vise AF-je after future taj db nemoj ni trazit
Fission Maild
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2003 u 19:08
AF NEPOSTOJI TO JE SAMO FANFIC NECE NIKAD POSTOJATI TE SLIKE KOJE IMATE TO SU SVE MONTAZE AF NECE NIKADA POSTOJATI AF SU IZMISLILA 2 TALIJANA HAJ TRAZI STRANICU OD GOSPODINA AKIRA TORYAMA GDJE JASNO KAZE DA NAKON DBGT JE KRAJ KAKO TO NEZNATE I TI JKNEZE35 TAJ TVOJ AVATAR JE ISTO SAMO SLIKA KOJU JE NEKI FAN NACRTAO AF NEPOSTOJI OTIDJITE NA JEDAN DB KANAL NA MIRCU I PITAJTE IMAL KO AF EPIZODE ODMA CE TE DOBIT BAN NE SA KANALA VEC SA SERVERA KAKO NEKO MOZE BITI NAIVAN DA VJERUJE U TO
Fission Maild
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2003 u 20:54

Ovako dbgt više nije toriyamin već od nekog drugog lika i zato se ssj4 ne smatraju stadijom a avatar sam uzeo zato što mi se slika svidjela a na net-u sam našao puno plagijata o dbaf, npr: gotenks na ssj4 (prerada gotenks-a sa ssj3, dodali samo crnu kosu koja je duga njemu do stražnjice a na ssj4 u dbgt-u je puno kraća u goku-a) ili njega na 6 i 8 te raditza na ssj3 koji je ubijen udbz-u u 3-4 epizodi i vegetu isto na 3 koji nije postigao ništa više od 2, brolija na ssj4 koji je ubijen u 2 ili 3 filma. A za AF mislim da je se trebao "snimati" jer su stvorili neku priču da u 1. epizodi goku jr. i vegeta jr. (oboica 1/16 saiyani) žele oživiti goku-ovu baku pan sa zmajevim kuglama koje su stvorili ali nešto pođe po zlu i ožive gokua, gohana... a oni nestanu.

I po priči u db-u goku i gotenks jedini mogu na ssj3 a gohan ne mora na ultimate ss kao ostali da bi došao na ssj2  

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.