Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spajanje računala na TV
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spajanje računala na TV

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ssurfer View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spajanje računala na TV
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2004 u 11:55

Molio bih pomoć. Napokon sam uspio približiti računalo televiziji i pokušao ga spojiti preko grafičke kartice ATI RADEON 7500 na TV. Međutim nakon dosta truda i mučenja nisam uspio ništa napraviti. TV je Philips i spajam se kabelom sa skartom a u grafičku ulazim sa onim spojem sa 4 rupice (neznam mu ime) ili pomoću činč ulaza. Sve sam živo probao i ništa. Možda mi kabel nije u redu?? Ima li veze format spajanja(on mi po defaultu daje za Hrvatsku PAL B, a ja sam probao PAL sa svim slovima i NTSC M). Ako netko ima iskustva s ovim i zna gdje i u čemu griješim molio bih ga da mi odgovori.

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM

SILVER SURFER
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2004 u 15:08

Taj s cetiri rupice koristi (mos ga sad jebat, ali nisam ziher jel se zove S-Video ili kak) i spoji na telku kak god mozes, glavno da spojis na video in pa jel to bilo na zutom cincu na scartu ili negdje ili kak vec... Onda ak treba restartiraj kompjuter mada mislim da bi trebo i ovak vec prepoznat, ali sta je sigurno je sigurno... Onda desni gumb na desktop, pa properties, pa settigns pa advanced i tam nadji displays i onda ukljuci tvtam... PAL treba biti nariktan, da... To applyas i ako nema slike, onda najvjerojatnije nesto nije dobro spojeno ili je mozda los softver ili hardver (ulaz/izlaz)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2004 u 19:16

A citaj kraj mog posta sta sam napisao...

Da ti pomognem...

>ili je mozda los softver ili hardver (ulaz/izlaz)

Za slucaj da neznas, izlaz ti je konektor...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2004 u 17:15
Eto imaš sreće da ti bar netko daje nekakve savjete. Meni nitko ništa. Kod mene je problem da dobijem sliku , ali nemam tona , ustvari imam ton ali mi probija onaj sa tv. A pokušavajući riješti svoj čini mi se da bi riješenje tvog problema bio priključak S-video. Ja ga imam i na kompu i na Tv-u i sliku sam dobio, ali kao što već rekoh tona nemam. Probao sam kupiti i kabel: s-video
(izlaz sa kompa) i scart (ulaz TV) , ali nisam dobio ništa. Tek sam dobio i sa ulazom i izlazom s-video. doduše ja sam dobio tek sliku, kao što rekoh tona nemam.
A ton sam probao dobiti sa malim đekom na izlaz za kompove zvučnike a s druge strane ulaz na tv su dva cinča žuti i mislim da je crni , ali tona nemam (ustvari imam , ali mi probija sa tv-a neki kanal) !!!!
nadam se da sam ti barem malo pomogao , a nadam se da će se i meni netko javiti i pomoći !!!!

Pozdrav svima !!!!!
Na vrh
blade_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blade_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 16:56
nabavi programcic TVTool (full verziju, nemoj nikako demo)
i sve ce biti lakse...

ako ne mozes naci, javi se pa cu ti poslati mailom!
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 20:28
jebo te TV imaš televiziju i monitor i kaj sad izvodiš eksperimente...
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 14:26
GLE,TV JE KUČIŠTE I STVAR-TELEVIZOR,A TELEVIZIJA JE TVRTKA POPUT HRT-a,NOVE,RTL-a,OTV-a,I ZATO....
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
spin2602 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spin2602 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 16:56
ajd kad smo vec kod tog..meni je sve to bilo uredno spojeno i radilo je ali slika na tv-u je previse bljestala..jel se moze to nekako podesiti?
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2005 u 19:39
mislim da to možeš podesiti u opcijama grafičke. tako če ti pisati vrste spajanje i imat češ nabrojeno 2 monitora ako imaš ati 7500 televizor i mislim projektor. odeš na tv i tamo ti se sve otvori samo moraš biti spojen na tv kad budeš namješto. mislim da je sve tako ja sam to davno radio. kad smo več kod toga jer ko možda zna gdje mogu skinuti drivere za ati radeo 7500. probao sam na org. starnicama ali nije to to. hvala
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:24
hvala
Na vrh
blade_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blade_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 16:09
opa, nisam obraća pažnju da imaš ATI karticu. sorry.
ali ipak, nije mi jasno kako sa njom imaš problema... prilično su jednostavne.

kod ATI kartica,
obično namjestim extended desktop.
nisam nikad imao problema.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.