Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - resident evil:apocalypse
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

resident evil:apocalypse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snowman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: resident evil:apocalypse
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2004 u 11:39
jel nabavio mozda netko screener ovog filma?
Na vrh
Zero Cool View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Cool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2004 u 12:10
Ako ga je tko nabavio naka mi se javi!
Zero Cool
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2004 u 21:54
ma da, vec da bude screener...
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2004 u 22:59
po mogucnosti i dvd rip.........
Na vrh
snowman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2004 u 14:02

executioner,molio bih da ubuduce zadrzis svoje misljenje za sebe.

znas li ti uopce sto je screener?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2004 u 15:49
pa mislim da znam... nisam nista lose mislio, ali tek je film izasao i tesko da vec ima screener netko kod nas...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2004 u 18:50

Nije tesko...

A osim toga, sta nije screener nesto ko trailer ili tak nesto? U tom slucaju bi bilo tesko da neko nema...

E da, da objasnim zasto nije tesko... Dakle, u Hrvatskoj je sve vec upotreba jacih veza (kabel, DSL, satelit) pa ljudi skidaju sa interneta, a na internetu nije bitno jeli film izaso samo u Tunguziji ili svugdje dakle jedan skine iz amerike, snimi drugom, taj snimi jos dvojici, ta dvojica jos dvojici, jos neko skine od njih, itd itd.... Sve skupa, brzo se to siri...

Ažurirao Bikonja
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2004 u 19:12
ali ja gledam na vcdquality i nforceu i jos toga nema... jednostavno je prerano. idu ovim redosljedom cam (camera), svcd, screener i dvd-rip...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2004 u 09:04
nebudite djeca nego nabavite film i razmjenite ga napokon!!!!!
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2004 u 19:04

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

ali ja gledam na vcdquality i nforceu i jos toga nema... jednostavno je prerano. idu ovim redosljedom cam (camera), svcd, screener i dvd-rip...

što je to SVCD, znam što je SVCD ali što je u ovom slučaju

je li to cam prebačen u SVCD?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2004 u 22:00
nije cam prebacen u svcd, nego jedan bolji snimak...
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2004 u 22:07

znači snimano sa dobrom kamerom

za sada jedino to postoji za Resident....

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2004 u 14:38
evo skida sa neta. ako se dobro spoji bit ce to brzo.

javim se
Na vrh
maxi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2004 u 20:57
Samo sta sam zavrsio sa gledanje. Slika je cista ali malo je tamna , a zvuk je odlican. Ovde sam novi , nemam pojma kako da uploadiram. Nemam ni web stranu. Znam samo da imam brzi internet 2 Mbits/s , ako vam to nesto znaci. Pozdrav
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2004 u 21:24
ajd samo reci jel znas sto je icq
Na vrh
maxi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maxi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2004 u 07:26

Ma znam sta je ICQ ali ne koristim to cudo , nekako mi se nesvidja. Ali imam MSN messenger: ( tu bi trebalo da stoji adresa ali ne znam dali smem da reklamiram ). Isto koristim mIRC mozes me naci sa nickom DjMax, ako se radi o komunikaciski programi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.