Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film
    Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 15:38

Cao narode zanima me film PITCH BLACK da li je to prvi dio od ovog filma Chronicles of Riddick????

Molim ako neko zna nek mi javi potrebno mi je..

Pozdrav..

BIG_BOSS
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 15:44
Kolko ja znam je
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 15:53
to ti je prvi nastavak COR-a ali se radnja dešava prije ovog Pitch Blacka...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 16:06
ma kakvi prije, ako je prezivio onaj svecenik i ona mala djevojka je vec odrasla...
Na vrh
Ilthary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ilthary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 17:28

Chronicles of Riddick je nastavak filma Pitch Black ali nema nikakve veze s njim osim sto su isti likovi.Uzeli su iste likove jer se Riddick veoma svidio kriticarima i publici jer je good guy bad guy tip!

-"In the absence of light,darkness prevails."
-"Sometimes it's necessary to fight evil with evil,when that day comes i hope heavens will preserve us"
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 18:41
kako nema veze kad se nastavlja, tj. on i kaze kad trezi tko ga je odao, da je spasio sa onog planeta jednog svecenika i jednu djevojcicu. Ne radi se o monsterima, ali se radnje dogada poslije prvog dijela...
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 19:02

Ok puno vam hvala sve mi je jasno sad...

Pozdrav svima..

BIG_BOSS
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.