Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sinhronizirani crtići
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sinhronizirani crtići

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sinhronizirani crtići
    Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 15:00

jeli ima netko što od sinhroniziranih crtića da se mjenja za neke od filmova koje imam oko 30-ak ili za prazne cd-e

1 crtić=2 prazna cd-a

Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 21:14
imam crtiće one zekoslav mrkva, ptica trlačica i tom & jerry kids i ostale tog tipa na jednom cd-u u par divx fajlova sve skupa trajanje oko 160 min (ne znam točno koliko je to crtanih) + pokemone i yu-ghi-og par epizoda, jedan cd sa 22 epizode A JE TO, 15-ak futurama, south park movie i još jedno 20 epizoda south parka...
javi se na PM ako te nešto zanima...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.