Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brzo odgovor molim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brzo odgovor molim

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brzo odgovor molim
    Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 12:05
E kad skidam filmove preko BitTorrenta i ako ugasim kompjuter dok mi se skida neki film sta onda? Sve ponovo? Jel mogu nekako zaustavit pa ugasit komp,pa poslije nastavit?
Watch the weather change...
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 12:57
NIsam siguran, ali moraš imati neki poseban program za to, tj. neki download manager.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 14:36
awww još 135 sati mi se treba skidat film :(
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 14:41
pa sto imas to doma? koja veza?
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 20:03
Neznam sta je BitTorrent ali ako je web stranica onda moras imati downoad manager kao sto je mzelenko rekao. Ja koristim Getright. Ako je neki p2p program to onda najvjerojatnije mozes nastaviti skidati samo neznam kako...
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 20:16
Nemam pojma koja veza 1.0 Mbps je i preko kablovske,al jako jako želim skinut taj film jer ga nitko nema. Hotel Room od Lyncha.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2004 u 22:43
i tako ti sporo skida? vau...
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2004 u 11:11

Originalno postovano od strane Dale Cooper Dale Cooper piše:

E kad skidam filmove preko BitTorrenta i ako ugasim kompjuter dok mi se skida neki film sta onda? Sve ponovo? Jel mogu nekako zaustavit pa ugasit komp,pa poslije nastavit?

Pa mozes nastavit... samo ponovo otvori *.torrent file

Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2004 u 21:16
joj ako imas bittorrent ugasis computer i kad upalis samo upalis ponovo bittorrent i sve nastavlja gdje je prestalo. a ako hoces da downloadas brze radi bolje sa mIRC-om. ja downloadam jedan film za maximalno 2 sata sa adsl vezom kod mene je isto 1MBit/s veza.
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2004 u 21:28
E hvala svima...a meni piše na net vezi 1 Mbps,a kad pogledam na bit torrent ono download rate 1 Kb/s...awwww ide mi već 3 dana ja mislim,tek je na 60%.al nema veze :)
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2004 u 00:48
Originalno postovano od strane RapperVeddy RapperVeddy piše:

joj ako imas bittorrent ugasis computer i kad upalis samo upalis ponovo bittorrent i sve nastavlja gdje je prestalo. a ako hoces da downloadas brze radi bolje sa mIRC-om. ja downloadam jedan film za maximalno 2 sata sa adsl vezom kod mene je isto 1MBit/s veza.

kako preko mirca???
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2004 u 09:20

Pitanje za APOCALYPSE......

Kako da otvorim ponovo *torrent file, i gdje je uopce? sad mi više ništ ne downloada jer ja neznam gdje je taj torrent file...

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2004 u 15:13
Koju vezu ti imaš??
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2004 u 16:59
ne kužim se ja u kompjutore
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 14:51

probaj ga naci sa find u windowsima ili ga skini ponovo sa neta... 

...i samo kada te pita di ga treba snimiti stavi u onaj folder di vec imas skinuto, i on ce samo nastaviti skidati...

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 14:58

...odi na www.suprnova.org i u search napisi Hotel Room...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 22:36
skužio sam već, hvala! odličan programčić
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.