Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - webmasteri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

webmasteri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
excite View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: webmasteri
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2004 u 01:12
zanima me tko je webmaster ili webmasteri ove stranice?
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2004 u 11:00
U biti ja ali ima ljudi koji pisu tutoriale i tako to.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 10:23

Strasno, nadjem si avatar koji brijem bit ce jedinstven.... I imam ga, smatram ga najboljim i tako i onda ga jos netko stavi....

Da bas nebudem totalno offtopic... Webmaster je onaj koji radi web stranicu, a oni koji stavljaju tutoriale su nes drugo, ali opet, kak ljudi to neznaju dobro da odma se odgovori na sve a ne bas na to... Ak si mislio excite na osobu koja je radila web stranicu onda si dobio odgovor...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 11:07
Pa opet programerski dio sitea sam radio ja a design netko drugi.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 14:46

A dobro, webmasteri su svi koji rade samu web stranicu, dakle dizajn, skripte sve, stajaznam, nisam tolko dobar u tome pa neznam ni sta sve ima :)

Ali dobro, necu se vise mjesati u to, ne zelim zatrpavat forum svojim glupostima... puno... :) samo malo :)

Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 18:55

Neznam sto je tu toliko nejasno oko riječi webmaster, mislim da se zna što to znači, zahvaljujem na odgovoru!

btw: pitao sam jer sam mislio da je webmaster "osoba koja je izradila ovu stranicu" iz Belišća.....

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2004 u 10:45

Nejasno je jer na netu ima ljudi koji prvi put cuju sad za rijec webmaster pa ono... da se zna... A s obzirom da te nisam prije vidio nisam znao kolko znas pa eto, samo sam htio pomoci.

Cheers!

Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2004 u 12:27
[QUOTE=Bikonja]

Nejasno je jer na netu ima ljudi koji prvi put cuju sad za rijec webmaster pa ono... da se zna... A s obzirom da te nisam prije vidio nisam znao kolko znas pa eto, samo sam htio pomoci.

Ažurirao excite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.