Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ubacivanje stvari u sliku
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ubacivanje stvari u sliku

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ubacivanje stvari u sliku
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 14:54
Napravio sam na HDD sliku (image) igre Fahrenheit sa alcoholom 120% u mds obliku.
Pošto na dvd-u nema tetris i image za mountanje (skinuo sa neta). Dok je slika na HDD (dok ne snimim da DVD) da li je moguće ubaciti te dvije stvari u sliku (image) igre da bude na dvd. Ak da koji program i koja uputa kak to napraviti
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 16:00
Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

Pošto na dvd-u nema tetris i image. Dok je slika na HDD (dok ne snimim da DVD) da li je moguće ubaciti te dvije stvari u sliku (image) igre da bude na dvd.

Bolje ispasti glup , nego iz voza! Nisam siguran da sam te dobro razumeo šta hoćeš??!! Prvo , izvini , ali ne znam šta ti je to tetris(?), drugo hoćeš da pored Alkoholne slike na DVD da staviš još nešto, jel tako? Ajde malo bolje objasni...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 20:00
Ovak za  pokretanje igre je potrebno  program tetris u koji učitaš Fahrenheit.tdf i onda pokreneš .exe od igre, nema klasičan crack.

Dakle tetris i Fahrenheit.tdf nema na DVD. Imam sliku (image) igre na HDD i u tu sliku hoću ubaciti, staviti, folder koji bi napravio i nazvo recimo crack, ta dva programa, da recimo za godinu dana idem ponovno igrati ne tražim po netu da dva programa nego da ih jednostavno imam na DVD sa igrom. Image zauzima manje oj 4GB tak da stane.

Si svatil.
Negdje na nekom forumu prije godinu sam čito kak to napraviti sa CD-om ali nisam pamtio.

E da da ti još objasnim da sam tetris i Fahrenheit.tdf skinuo sa neta.

Kak ti na cd-u sa igrom dobieš i crack, na originalu ga nema. Dakle kako hackeri (pirati) ili ti kaj razbijaju zaštite stave taj crack na cd.

Mogu još i nacrtati ak treba?

Hebiga za pad iz vlaka moreš dobiti bolovanje barem  - šala
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 23:34
Bilo bi lepo da dobijem jedno "bolovanje" od , npr godinu dana.... da se dobrano odmorim!!!

Pazi ovako: Pre neki dan je drug došao kod mene ( prim.aut. "nisam ja drug,gospodine. Nisam ni ja gospodin druže") za zahtevom , da mu igricu od 4.3 GB prepakujem na CD-ove pošto nema DVD player. Ja sam mu onda CELU igricu ( sa sve crack-om) "pustio" kroz "Alcohol120%"...  Narezao na diskove , odneo kod njega, , učitao u Alkohol i instalirao najnormalnije iz image fajla (zajedno sa crack-om)...
 Moj ti je predlog da "vratiš" igricu kroz Alcohol120% u normalno stanje, spojiš je sa tim tetrisom (i čime već) i kompletno ih ponovo uradiš u Alcohol-u! Mislim da ti je tako jednostavnije...
 Iskreno govoreći ne verujem da možeš da spajaš image fajl sa običnim, ne znam sigurno, ali ne verujem....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 07:31
To rezanje ako se ne varam, sam ti ja objasnio.
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 07:44
UltraISO je program kojim mozes dodavati fajlove i foldere u image.  POsle toga rezes tu sliku.
aaaa, imao sam tu igru ali nije hteo crack preko tetrisa? Tebi radi?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 11:21
Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

To rezanje ako se ne varam, sam ti ja objasnio.

Hvala,hvala,hvala....

Mada moram vam priznati da (možda ) imam i bolje (a sigurno jednostavnije) rešenje za prebacivanje igrice sa DVD na CD-e. Rešenje se zove WinRar ( ni manje ni više!!!!!). Lepo celu igricu zipuješ ( u startu dobiješ jedan CD manje nego sa Alcohol-om), podesiš da ti deli sadržaj na 700 MB, i bez bilo kakve akrobatike i image fajla i učitavanja u virtuelni drajv..... rešiš problem + umesto na 4 CD koliko sam dobio sa Alcohol-om sa WinRar -om sam celu igricu stavio na 3....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 11:24
Originalno postovano od strane Grogi Grogi piše:

UltraISO je program kojim mozes dodavati fajlove i foldere u image.  POsle toga rezes tu sliku.

A,da: što se tiče ovog programa - nemam pojma, tako da se povlačim.
Pozz
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 14:18
Iso Buster za manipuliranje sa slikama je najbolji
kick-ass
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 17:43
evo uspio sa ultraiso. Vrlo jednostavno

Hvala
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down