Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nastavci
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nastavci

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nastavci
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:09

Ajmo, postajte imena nastavaka (sequela ili prequela) za koje mislite da su bolji od originala! Isto tako volijo bi čuti sa kojin ste nastavcima "muku mučili" jer su bili izrazito lošiji od originala (znan u zadnje vrime i je komatično, eruptivno puno, ali...). 

Terminator--> T2

Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:18
samo je KUM jedan bolji od drugoga...niti jedan drugi nastavak filma mi nije bolji od originala
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:20

Originalno postovano od strane susjedt susjedt piše:

samo je KUM jedan bolji od drugoga...niti jedan drugi nastavak filma mi nije bolji od originala

Jeli ovo neki paradoks!?

Na vrh
snowman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:28

ne slazem se za kuma,prvi dio mi je puno bolji od drugog.

neki nastavci koji su bolji od originala:

terminator 2

blade 2

austin powers 2

ringu 0

red dragon

cube 2:hypercube

bad boys 2

mad max 2

taxi 2

X2

once upon a time in mexico

hellbound:hellraiser 2

lethal weapon 4

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:37
Originalno postovano od strane snowman snowman piše:

ne slazem se za kuma,prvi dio mi je puno bolji od drugog.

terminator 2

blade 2

austin powers 2

ringu 0

red dragon

cube 2:hypercube

bad boys 2

mad max 2

taxi 2

X2

hellbound:hellraiser 2

lethal weapon 4

Blade 2 sranje film, prvi dio puno bolji

Cube 2 nevalja, prvi dio je OK

Bad Boys 2 film doista dobar ali prvi dio je meni punooo bolji.

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:39

red dragon
bad boys 2
lethal weapon 4

Uf, što imamo različita mišljenja!
Meni su The Silence Of The Lambs, Bad Boys, Desperado & Lethal Weapon miljama beyond nastavaka! A i za ostale nastavke s tvog popisa bi reka da su bolji orginalim (hmmm... možda Mad Max 2 & Blade 2 ipak...)

Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 23:39
Originalno postovano od strane Cocconut Joe Cocconut Joe piše:

Originalno postovano od strane susjedt susjedt piše:

Jeli ovo neki paradoks!?

tako ispadne...film je kao zena,najbolje je prvi puta...kasnije samo vrtis isto

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 01:20

red dragon
bad boys 2
lethal weapon 4

Uf, što imamo različita mišljenja!
Meni su The Silence Of The Lambs, Bad Boys, Desperado & Lethal Weapon miljama beyond nastavaka! A i za ostale nastavke s tvog popisa bi reka da su bolji orginalim (hmmm... možda Mad Max 2 & Blade 2 ipak...)

desperado je drugi dio rodriguezove trilogije - prvi je el mariachi (koji by the way, jedini i valja u toj ''trilogiji'' - jebiga kad se rodruigez furo na sergia leonea i na nagovor tarantina zaokruzio tim once upon a time in mexico sranjem svoju dollarsku trologiju....

recimo star wars - empire strikes bacj je bolja od originala.....

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 14:04
Cube 2 da ti je bolji od originala?! meni je original stoput bolji
Watch the weather change...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 14:23

Originalno postovano od strane Ash_ Ash_ piše:

desperado je drugi dio rodriguezove trilogije - prvi je el mariachi (koji by the way, jedini i valja u toj ''trilogiji'' - jebiga kad se rodruigez furo na sergia leonea i na nagovor tarantina zaokruzio tim once upon a time in mexico sranjem svoju dollarsku trologiju....

My bad!Shocked Iako san skroz razmišlja o El Mariachiu (inače nisan ga još stiga pogledati, ali san "aware-off-it"), skroz san nabrzinu bubnijo original-->nastavak.... Desperado! Ali isto tako mi se užasno sviđa Rodriguezova "cheeseness" u Desperadu i smatran ga skroz dobrim filmom! That must be just me! Smile

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 21:23
Batman 2 - bolji
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2004 u 14:54

Da se ispravin (strike 2!) The Silenceu Of The Lambs je prethodijo Manhunter, pa bi on ko triba biti origigi (neka me neko ispravi ako san u krivu)! Nisan gleda Manhuntera, ali sumnjan da može potući Hopkinsova Lectora u nastavku iz '91... stoga:
Manhunter  --> The Silence Of The Lambs

+ nastavci koji mi se više sviđaju:
Kill Bill Vol. 1 --> Kill Bill Vol. 2
Alien --> Aliens

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.