Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klasici/Kultni Filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Klasici/Kultni Filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jonnzy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Klasici/Kultni Filmovi
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2004 u 21:17

Nek se javi svi koji žele razmjenjivati starije i kultne filmove.

Moj katalog:

http://www.titlovi.net/cgi-bin/uploads/katalog_08_2004_jonnzy.zip

Ažurirao Jonnzy

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2004 u 12:02

Može jedno pitanje: Pod "kultne filmove", koje tu filmove kontaš?
Hmmm... zašto ovo ne bi bilo pitanje za sve, pa: Ljudi postajte koji su vam kultni filmovi?

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2004 u 19:29
filmove koje ces pogledat vise od jedanput, koji se isticu po necemu od drugih, filmove koji su unijeli novine u vlastiti žanr ....

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2004 u 19:55

Nisan pita koje?, nego koje?, kao lista tih filmova! Hmmm... možda bi bilo bolje da ja počnen i skontan koji svoj "kultno-posmatran"... iz vrlo bliske budućnosti gledanja:

Starship Troopers (1997)
Blade Runner (1982)
Bubba Ho-Tep (2002)

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2004 u 22:23

Matrix
Birds
Psiho
Vertigo
Citizen Kane
Pitch Black
Fight Club
Usual suspects
Donnie Darko
Predator
Godfather 1,2,3
Apocalipse Now
The Dirty Dozen
The Good, the bad and the ugly
Once upon a time in west
Dune
Star Wars Episode 4,5,6
Star Trek First Contact
The Searchers
4 Rooms
Bullitt
7 Samurai
Pulp Fiction
12 monkeys
Terminator 1,2
Big Lebowski
American History X
Frankenstein
Dracula
Jaws
Scarface
Taxi driver 
Raging Bull .... itd

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2004 u 22:36

Evil dead                                                                       

8 ˝

Amarcord (meni se ne sviđa)

American Psycho

Battle royale

Blue velvet

Mulholland Dr.

Eraserhead

Cube

Delicatessen

Last year at Marienbad - to ću sigurno gledat bar još 3 puta

Donnie Darko

Lost highway

Freaks

Gremlins

Halloween

Irreversible

Kids

ne da mi se više

Watch the weather change...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 00:30
godišnje ne može izaći više od 3 kultna filma
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 18:52

Nije mi se baš svidila Jonnzyijeva definicija kultnih filmova, pa san na netu naiša na (po meni) bolju:

Kultni filmovi su obično čudni, neobični, nestandardni, ekscentrični, nastrani ili nadrealni filmovi sa pretjerano glumljenim i karikaturnim likovima ili radnjama, sa upadljivim kulisama, te su obično posmatrani kontroverznim. Oni se razilaze od standardnih narativnih i tehničkih konvencijalnosti i pravila. Izmamljuju vatrenu strast kod predanih obožavatelja, i mogu izazvati kultiste da zaneseno prvače ove filmove što vodi do sudjelovanja sve veće publike i ponavljajućih prikazivanja i gledanja. Obožavatelji kultnih filmova predano raspravljaju sa svakim o odlikama svojih izbora, bez obzira što kažu prosječne filmske kritike. Kultni filmovi imaju ograničenu, ali posebnu privlačnost.

Po toj nekakvoj definiciji, u kultne filmove, u svojoj glavi baš ne mogu zamisliti Pitch Black & Star Trek: First Contact!?!?ConfusedConfused, već neke od ovi: 

Plan 9 From Outer Space (1959)
Night of the Living Dead (1968)
A Clockwork Orange (1971)
The Rocky Horror Picture Show (1975)
Eraserhead (1978)
Evil Dead (1983)
Blue Velvet (1986)
Evil Dead 2: Dead by Dawn (1987)
Army of Darkness (1993)
Natural Born Killers (1994)
Pulp Fiction (1994)
From Dusk Till Dawn (1996)
Lost Higway (1997)
Fight Club (1999)
Mulholland Dr. (2001)
Donnie Darko (2001)

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 20:56

Originalno postovano od strane Cocconut Joe Cocconut Joe piše:

Army of Darkness (1993)

Molim?

To je jedan od tri filma koje nisam mogao odgledat do kraja. Prvi je Ballistic Ecks...., drugi je Hackers 2. Definitivno mislim da Army... nije kultan film.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2004 u 22:58
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Army of Darkness (1993)

Molim?

To je jedan od tri filma koje nisam mogao odgledat do kraja. Prvi je Ballistic Ecks...., drugi je Hackers 2. Definitivno mislim da Army... nije kultan film.

Stvar je u tome da ga ti ne moraš odgledavati do kraja ako nećeš-- to neće utjecati na mišljenja ljudi koji smatraju Evil Dead serijal kultnin.

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 01:35
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Army of Darkness (1993)

Molim?

meni je film genijalan, kao i raimijeva rijesenja - kamera na bicikli i vozi po šumi...a to sto ga ti nisi htio odgledat....nemoj ga ni gledat, pogledaj nesto bolje iz produkcije Jerry Bruckheimera (http://www.imdb.com/name/nm0000988/) i nemoj postat takve gluposti

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 14:07
da slažemo se većinom coconut joe oko kultnih... e da i meni je army of darkness odličan
Watch the weather change...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2004 u 21:18
Sam malo. Jel to onaj gdje negdje u startu filma ima lik zakopan u pijesku i bace ga u neku rupu sa nekom zvjeri?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2004 u 15:06
Right you be! Šta samo si do tu gleda! Sleepy
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2004 u 20:50
Činio mi se strašno naporan i naivan film. Obrisah ga sa harda no ak ga uspijem ponovo nabavit pogledat ću ga samo zbog Aša_ _ _ _.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.