Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim ove karte.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim ove karte.....

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Pikolo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim ove karte.....
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 20:08

Shield & sword

Electric Lizard

Gaia The Fierce Knight

Jinzo #7

Monster Reborn

Soul Excange

Labirinth

i ako mi još netko ima nešto za preporučit!

Be cool
Hate school!!!
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 21:43
Imam ja Gaiu i reborn,jel imaš ti blue eyes ultimate dragon ili koji dio exodie?????
Vegeta rules
Na vrh
Pikolo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 22:38
Nemam!
Be cool
Hate school!!!
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 00:13
Ja bih ti preporučio : Millennium Shield, Barrel Dragon, The Fiend Megacyber, Ring Of Destruction, Maha Vailo, Muka Muka, Mechanicalchaser, Vorse Raider, Thousand - Eyes Restrict (Fusion)....
Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 21:02
Vorse Raider-to mi treba
Vegeta rules
Na vrh
yami_squall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 23:27
...ja imam glavušu od exodie..jel kome triba
dark magican
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 00:40
Kaiser Seahorse moze i japanska verzija dajem 16 eura
Fission Maild
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 22:15

Originalno postovano od strane Zero Zero piše:

Ja bih ti preporučio : Millennium Shield, Barrel Dragon, The Fiend Megacyber, Ring Of Destruction, Maha Vailo, Muka Muka, Mechanicalchaser, Vorse Raider, Thousand - Eyes Restrict (Fusion)....

Ring of distruction mi treba ima ko?

E,pikolo sutra u skoli ti dam neke od ovih koje ti trebaju....

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2004 u 00:03
zar niko nema kaiser seahorse
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2004 u 02:22
..eh..dobra ti je ta karta..cuja san da je rijetka...(ima dobar efekt...racuna se kao 2 sacrifice...)..jel to ona spada u light grupe
dark magican
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 01:10
jest to je ta yami imal kod vas kupiti kaiba evolution deck a ne onaj standardni kaiser seahorse dodje u evolution decku
Fission Maild
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 19:36
yami onih karata nema zajebao si ti mene.stvarno si jadan
Vegeta rules
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2004 u 03:00
mr_madnes.....ako san ja tebe zajeba..onda si i ti mene.....(nisu ni meni došle....)                          kod nas ima kupit kaiba evolution deck (sto kod vas nema)
dark magican
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 23:50
nema kod nas kupit orginal karti uopste ja moro iz njemacke narucit kolko je para taj deck??
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2004 u 15:36
..nemam pojma...ja san ga uzea (na crno :)   ) ,,,za 10 kn :)   ..origigi cjene su ..sto ja znam..oko 20 - 30 kn..
dark magican
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2004 u 00:15
pa ako si ga uzeo na crno imas sigurno kaiser seahorse (ako je kaiba evolution) jel na kartama pise ske i jel blue-eyes withe dragon sa zutom pozadinom???

Ažurirao Blues-EXE
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2004 u 16:32
..da sa zutom pozadinom..mi je blue eyes...i nisam dobija tu kartu...jedino iman seahorse.. di je nacrtan ..(kaiba).... ..al nepise kaiser...
dark magican
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2004 u 01:43
cekaj ba kaiba ti na slici od kaiser seahorse???
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 01:28
..piše samo seahorse..(bez kaiser)...-nisam ni ja kužija...
dark magican
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2004 u 00:10
to je neka kopija ima to kod nas kupiti nije to orginal evolution deck zato je to tako jeftino
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.