Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katalogiranje filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Katalogiranje filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Katalogiranje filmova
    Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 16:00

Koji program koristite, osim Excela, za katalogiranje filmova?Vidio sam na netu nekoliko programa koji su stvarno dobri, ali morate platiti za punu verziju, pa me zanima dali ima neki koji je free ali da je dobar.Nadam se da ne koristite svi Excel za ovo...Možda ima perfekcionista...

Pozdrav.

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 16:21

sto cemi nesto drugo nego samo excel. potpuno dovoljno.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 16:24

Pa excell je odlican.

Samo upises sa strane redni broj filma i pored broja film...

za ostale programe neznam, ma excell is best.

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:32
E to sam tražio da malo pišete o drugim programima, jel taj free?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 19:14
Pa potrazi malo google pa ces videti da li je free
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 21:17

Provjerio sam, program je velik oko 13 MB, a to mi je "malo" puno za skinuti sa mojim 56K modemom, pa jel bi mi ga mogao poslati na CD-u alincoln-e?

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 21:22

Pa ja sam sa 56k modemom skinuo 40mb ko nista , i to nije bilo puno vremena .

pozdrav

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 21:27
Pa za koliko bi skinio otprilike?

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 23:07
Skini prvo ovaj program Net Transport (1,5MB). I onda preko njega skidaj šta ti je potrebno. Ovaj program ti je jako dobar jer možeš prestat skidat kad te je god volja i poslje samo nastaviti gdje si stao. Pa tako možeš u dva tri puta skinuti šta ti je potrebno. Nije ovo jedini program za ovakve stvari možeš ih dosta na?i na npr. Bug-ovom cd-u takvi programi se zovu download menager. Nije ti ni loš GetRight

Ja sam preko Net Transport skinuo 42MB za 2,5h sa 56k modemom.
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 23:30
skini si extreme movie manager, daleko najbolji program, ja sam ti napravio tutorial za njega. Odi na www.croportal.net i kada se regaš odi na link tutoriali pod sekciju ostalo. i tamo ćeš ga naći. Uzmi Get Right i skini si taj program.
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 01:05

Originalno postovano od strane Kristijan Kristijan piše:

skini si extreme movie manager, daleko najbolji program, ja sam ti napravio tutorial za njega. Odi na www.croportal.net i kada se regaš odi na link tutoriali pod sekciju ostalo. i tamo ćeš ga naći. Uzmi Get Right i skini si taj program.

genijalan program - ne mogu bez njega

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 02:12
Ant Movie Catalog je isto dobar, ima puno opcija npr ubacivanje covera uz naslov filma i prevod na hrvatski! Osim toga u sebi ima i program za automatski praviti omote za cd, dvd, vhs!
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 07:32
Ja imam divxdb program probaj ga skinut ima oko 2 MB,odličan je!!!!!!
I'll be back
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 16:54

jedna stvar kada nekome posaljem popis koji je raden u excellu.

svatko ga moze otvoriti a koliko ljudi ima navedeni program koji vi spominjete.

to treba uzeti u obzir.

samo toliko!

pozdrav!

Ažurirao filipc
Na vrh
Blu8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blu8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 00:05
Najbrzi, besplatan i s dosta opcija = AntMovieCatalog
Puno sporiji i shareware s tonu opcija = ExtremeMovieManager
Ja koristim i jedan i drugi!
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 06:22

To nije loše za voditi evidenciju sam za sebe. Ima dosta takvih programčića, u koje možete pisati glumce, redatelja...ali po meni je to čisto gubljenje vremena, dok sve nađeš, upišeš... Excel je za razmjenu kataloga najbolji.

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 09:47
I što se tiče skidanja 'velikih' datoteka sa Dial Up-om nevdim di je problem sa 10 MB. Ja sam skidao Sevin filmić :) od 75 MB.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.