Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - motorola v500
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

motorola v500

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: motorola v500
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2004 u 01:08

ima li iko ovaj mobitel zanima me jeli dobar jer mi neki prijatelji kažu da je usporen.

Imate li koji mobitel za preporučit s kamerom da je u boji i preklopni cijena cc 1500

Prijatelj mi ide u srbiju i zanimaju me cijene mob tamo i ima li ko koju stranicu di mogao vidit

Ažurirao Kakaroto
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2004 u 14:39
Imaš motorolu v525 i kosta 1500 kn i ima 65k boja...Dobar mob
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2004 u 15:44
Odličan ti je taj mob, meni je isto tako dobar v300 samo što v500 ima Bluetooth, u tome je razlika!
Na vrh
dado2508 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dado2508 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2004 u 16:40
Mobitel imam i prezadovoljan sam a o kakvoj se usporenosti radi??? Telefon je fenomenalan. Bas nista na njemu nije sporo.
DVD Freak!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.