Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CODECI POOOMOC!!!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CODECI POOOMOC!!!!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sonic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sonic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CODECI POOOMOC!!!!!!!!
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2003 u 18:03
Skinuo sam FFD Show ali mi slika ne ide uz rijeci stavio sami i AC3 Filter trebam li stavljati jos koji kodec osim ova dva (FFD SHow & AC3
Filter) i koje molim prijetloge a ako neko ima link neka posalje ........

imam jos i DivXPro505Bundle codec dali da ga instaliram i treba li mi xivid codec.
Hvala i pozdrav!!!!!!!!
ps imao sam vec sve lijepo konfigurirano ali mi je virus sjeb.... sve
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2003 u 13:05

E, i ja sam isto ko i ti... Prije mi je svaki film radio, i onda virus i... sjebada... Sada sam instalirao sve isto ko i prije, a radi mi mozda svaki 10. . Imam sve moguce codece, filtere, decodece i sta vec treba, ali nece. Imam divx (5.0.5, 5.0.4, 5.0.2, 3.11) Xvid, Sld codec pack, nimo codec pack, onaj all in one, još hrpu toga. sada sam sve uninstallirao i čekam praog čovjeka da mi kaže točno sve sta treba..

hvala!

Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2003 u 19:33

Eh ovako :))

Ako se ne baviš kodiranjem filmova onda samo instaliraj ffdshow i Ac3 filter i nikakve codece, pogotovo ne Nimo Codec Pack jer on sve shebe u kompu :) Znači samo ffdshow i Ac3 filter i to je to :)

People use a Mac because they want to,
Windows because they have to. Anonymus
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2003 u 13:00

ja iman ovo i sve mi radi normalno

AC3

divX 5.0.5

DivX MPEG-4 Dvd video codec 3d

DivX_311alpha

XviD-01082002-1 _ALPHA_ Release

nemoj instalirat nimo jer kad san ga instalira ništa mi nije radilo ovo instaliraj i to je to

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2003 u 13:10
Hvala na pomoći.. cu probat sada pa cemo vidit...

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2003 u 14:16
Evo sve sam uninstall-irao, instalirao ffdshow, ali ac3 mi nece jer valjda ne podržava win98. Na netu sam skinuo ac3filter_0_69b, ali onda mi film "šteka". Postoji neki drugi dobar audio filter?

Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2003 u 23:00

Ne bi smjelo štekati....probaj onda kod instalacije Nimo Codec Packa označiti samo AC3 codec i NIŠTA više....

People use a Mac because they want to,
Windows because they have to. Anonymus
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2003 u 02:31

jesi li instalira ac3 s komp i ostavia ga na njemu ili

jer mi ga je prijatelj jednom instalira s diskete i nije mu radia zvuk bez da mu je disketa u komp...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.