Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spiderman 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spiderman 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Pikolo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spiderman 2
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2004 u 20:57

Ima ko ovaj film i što mislite o njemu?

Be cool
Hate school!!!
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 00:14

Pa meni 1. spiderman i nije bio bas nesto.

ono cista prosjecnost. Mislim da ce takav biti i drugi samo sto

ce retardirani amerikanci to gledati ko ludi i biti ce dosta na box

officeu i mozda i zaradi vise od prvog.

www.privlakajackass.tk
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 11:22

meni je prvi dio bio dobar a nadam se da ce drugi biti jos bolji

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
RedSh View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RedSh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 11:34

Ma ne, slazem se sa Jackassom..ima pravo.

To Ameri stvarno rijetko kada naprave nesto sto je stvarno BUM...inace je sve ili grozno, ili jako grozno ili gledljivo=prosjecno!

takav je i Spiderman...ono zabavan za gledati nista posebno. Efekti na sve strane, slaba prica...i predvidljivost...standard.

No..iskreno nemam pojma kakav ce biti Spiderman 2, ali sam zato 99% sigurna da ce biti ili isti ko prvi ili gori ...

Ako ga netko ima...Spiderman 2...bila bi zainteresirana :D Sta je je...volim filmove!!

0101001001010011
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 13:14

SPIDEY je vizualno (CGI/visual effects/stunts/cinematography) dobro izgleda i sve, neki kažu da je i priča i radnja bila "duboka" i dobra, te da je film jedna ultimativna zabavna vožnja, ali dajte moji Amer... nadobudni paukoljupci, mislim da stripovi zaslužuju puno bolju i žešću ekranizaciju!

Mislim na žešću di će Spidey biti više cool i di neće više morati spašavati ljude iz gorećih zgrada ni šibati "opake" alter-egoe poslovnih ljudi i "zle" znanstvenike već će se suprostaviti mean-ass alienskim simbiontima iz dalekog svemira ala Carnage ili Venom (šta je stvar u animiranoj seriji i stripu).

Ali dobro Same Raimi, prvih 6 nastavaka SPIDER-MAN-a ću ti oprostit, a unda oću mean-ass-vicious alienskog simbionta! Oću!Cool

Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2004 u 00:05
Originalno postovano od strane Cocconut Joe Cocconut Joe piše:

mislim da stripovi zaslužuju puno bolju i žešću ekranizaciju!

Mislim na žešću di će Spidey biti više cool i di neće više morati spašavati ljude iz gorećih zgrada ni šibati "opake" alter-egoe poslovnih ljudi i "zle" znanstvenike već će se suprostaviti mean-ass alienskim simbiontima iz dalekog svemira ala Carnage ili Venom (šta je stvar u animiranoj seriji i stripu).

Da i to bi mogli napraviti. I staviti nekog nabrijanog glumca a ne nekog teen idola koji uopce nije nabrijan i izgleda pedersko i smireno.

@Redsh Ja cu nabaviti spidermana za 3-4 dana.

www.privlakajackass.tk
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2004 u 13:00
Jedino što je malkoc "spasilo" prvi dio je kad se Tobey pojavi u onom spiderman odjelu od pamuka na onom streetfight meču.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2004 u 19:10
ali glumac je zbilja pederast!
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 15:01
nego jel ima tko film
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 21:44
Imam ja i film je isti kao prvi. Na pocetku je komedija na sredini akcija a na kraju postaje romantika. Specijalni efekti su ok ali film je predvidljiv i na kraj je slicni kao prvi mislim na dio kad glavni neprijatelj otme onu zensku i onda spiderman dode je spasiti
www.privlakajackass.tk
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 22:49

Originalno postovano od strane jackass jackass piše:

... i kraj je slican kao prvi mislim na dio kad glavni neprijatelj otme onu zensku i onda spiderman dode je spasiti

E baš si mora davati "spoilere" šta će se dogoditi! Sad si mi pokvarijo užitak. Buahaha...Cry

Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 23:29
A sto nisi vec znao sto ce se dogoditi. Film je 100% predvidljiv pa cak i prije gledanja
www.privlakajackass.tk
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.