Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc uvezi titlovanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc uvezi titlovanja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nele000 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc uvezi titlovanja
    Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2004 u 13:22

Postovanje svima

Moze li mi neko reci odnosno pomoci,

Ka prevodim divx  sa TMPGEnc sve je ok samo je problem ne izlaze slova ć i č, kako je to moguce srediti nekako ko zna neka mi kaze,bit cu mu zahvalan

Unapred hvala svima

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2004 u 15:57
FFdshow instaliraj i bit će sve u redu!
Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 12:53

Ma instalirao sam ga ali nece.

I jos nesto gde mogu da nadjem dvd maestro,ja ovaj sto imam pokazujemi neku gresku i nece da ucita m2v ni ac3 nemam pojma sta mu treba

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 14:31
Namjesti font slova na Central European i valjda će raditi!
Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2004 u 17:52
to kod mene nema Central European kako da ga nadjem
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2004 u 18:07

Pa mora da ima central european u arial , uu programu Dvobsub...

Sve sam objasnio u nekoj temi , to treba da se procita !

Ako se postavi jos jedno pitanje na koje sam dao odgovor na ovom forumu zakljucam temu.

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2004 u 22:21

moram jos jednom da se javim

Ja imam isti problem radim sa dvd maestro i ide mi super,ali i dalje su titlovi problem nemogu nikako da prebacim da imam ta slova kako teba prebacio sam sa sub u stl sa subtitle workshop,prebacio sam na europen i opet nece, a sa Dvobsub nisam probao jer nemogu da ga nadjem.

Pomognite molim vas

pozdrav

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2004 u 23:28

http://www.free-codecs.com/download/VobSub.htm

Evo ti link za download VobSub-a, probaj s njim i ići će, vjeruj mi!

Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2004 u 14:12
imam VobSub i prbao sam opet isto,ima li neki drugi program koji ce to moci da uradi da prebaci sa sub u stl format a da ima ta slova
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2004 u 16:30

sub--------stl  

Skini si SubRip! 

Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2004 u 19:00

E ovo nece pa nece,ja neznam sta jos da uradim pa da uspem da seredim problem.

Hvala svima koji ste zeleli da pomognete

Na vrh
MmMt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MmMt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2004 u 20:16

Mogu se ja samo nadovezat na ovu temu ..Kako napraviti subtitle ako je film vec u mpeg formatu..a treba mi da ispadne za dvd..neko rjesenje bi bilo dali ima neki program koji lijepi subtitlove izravno na film.

Hvala

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2004 u 21:24
Originalno postovano od strane Nele Nele piše:

E ovo nece pa nece,ja neznam sta jos da uradim pa da uspem da seredim problem.

Hvala svima koji ste zeleli da pomognete

Sa Subtitle Workshop otvori si taj titl koji imaš te odeš na Save As i odabereš da ti snimi u formatu koji ti treba, i ziher će valjat. 100%

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.