Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nele000 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim pomoc
    Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2004 u 13:38

Cao svima!

Molim sve one koji mogu da mi pomognu u vezi ovog problema

Problem ovaj kad prevodim DivX sa TMPGEnc sve ide ok samo mi ne izlaze  mi dva slova,posto da dva slova nema odvde pokusacu recima da vam kazem primer :CASA,COVEK,CIP,CARAPE,CESMA i t d nadam se da ste svatili koja su to slova

pozdrav

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2004 u 20:49
postavi u arial na central european...
Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 12:30

Prvo da vam se zahvalim na pomoci,ali na zalost neide opet,ja radim sa VobSub i sa Subtitler Workshop i tamo to nema central european,reci te mi sa kojim programom da radim to?

I jos nesto trazim dvd Maestro ali nemogu da nadjem,sve koje sam naso su sa nekom greskom i nece da mi prihvati m2v a ni ac3 ton da bi mogo da napravim dvd sa titlom u ac3

Na vrh
Nele000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nele000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2004 u 17:35

halo

molim vas recite mi kako se vade chpteri i kako se rade sa njima,nemogu da pokrenem film nikako sa dvd maestro

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2004 u 18:18

Ta slova ti se zovu palatali sam da znas ubuduce da se ne mucis sa primjerima ;)

Inace, mene znaju isto ta slova muciti, ali sam vec naviko na svakakve znakove ;)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.