Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Troy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Troy

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Troy
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2004 u 22:59

Treba mi hitno ovaj film, ako netko ima, a voljan ga je poslati, naravno i ja šaljem nešto od filmova, neka se javi!

Pozdrav, požurite...

Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2004 u 23:44
imam izradjen kao DVD sa SVCDa...moze pomoci??
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2004 u 21:41
Ja bi DVD-rip!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2004 u 22:50

Trebao bi mi i Van helsing i harry potter 3...

Ako netko ima neka javi, samo dvd-rip s titlom ili bez!

Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2004 u 23:16

Ja bih isto trebao harry pottera 3 i troyu ako neko ima za razmjenu.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 00:22
i ja bih trebao i Harrya i van helsing i troy!!!
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 12:18

Imam ja al samo prodajem.

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Tomi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 13:03
ja bi trebao van helsing, harry potter 3, troya i the day after tomorrow !!!
Tomislav
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 13:28
A jel ima tko te filmove za razmjenu??!!
Pa nemoguće je da baš nitko to nema....
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 17:01
imam ja
MUJC
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2004 u 18:51
Kaj imaš....dvd-rip ili kino-rip,ako je dvd jesi li zainteresiran za razmjenu?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2004 u 12:11
da ako je dvd-rip i ja bi razmjenu, ali to je naravno tvoja dobra volja....

Ažurirao Dngy
Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 00:19

Imam Van Helsing dvd-rip na 2 cd-a i zanima me razmjena.

Ja tražim ova 2 filma:Troy i Day after tommorow.

Moj katalog možete pogledati na http://tonka.blog.hr

Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 12:26

Day after tommorow  DVD-rip

Van Helsing DVD-rip

Ažurirao mmacek15
MUJC
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 13:30
Dvd-ripovi za TROY, THE DAY AFTER TOMORROW, VAN HELSING, HARRY POTTER 3 ne postoje, već su to divxi/xvidi konvertirani iz "telecine svcd-a" (vrsta kino-ripa dobre ili super kvalitete), "telesync svcd-a" (vrste kino-ripa slabije kvalitete od telecina) ili "cam svcd-a" (kino-ripa u užem smislu, najlošije vrste kvalitete)!
To bi bilo ukratko i ne bi želio ispasti pametanjaković, nego mi to nekako upadne u oko. Imate te stvari na netu ppl i bla bla bla bla.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2004 u 23:30
Originalno postovano od strane Cocconut Joe Cocconut Joe piše:

Dvd-ripovi za TROY, THE DAY AFTER TOMORROW, VAN HELSING, HARRY POTTER 3 ne postoje, već su to divxi/xvidi konvertirani iz "telecine svcd-a" (vrsta kino-ripa dobre ili super kvalitete), "telesync svcd-a" (vrste kino-ripa slabije kvalitete od telecina) ili "cam svcd-a" (kino-ripa u užem smislu, najlošije vrste kvalitete)!
To bi bilo ukratko i ne bi želio ispasti pametanjaković, nego mi to nekako upadne u oko. Imate te stvari na netu ppl i bla bla bla bla.

stigao je xvid od VAn Helsinga, samo sto je na jednom cd-u..

http://www.vcdquality.com/index.php?page=search&genre=1&query=van+helsing&submit=search&sourceid=Mozilla-search
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2004 u 00:08
Ali nije to dvd rip to je isto napravljno sa telecine xvid
www.privlakajackass.tk
Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2004 u 23:16

Originalno postovano od strane Cocconut Joe Cocconut Joe piše:

Dvd-ripovi za TROY, THE DAY AFTER TOMORROW, VAN HELSING, HARRY POTTER 3 ne postoje, već su to divxi/xvidi konvertirani iz "telecine svcd-a" (vrsta kino-ripa dobre ili super kvalitete), "telesync svcd-a" (vrste kino-ripa slabije kvalitete od telecina) ili "cam svcd-a" (kino-ripa u užem smislu, najlošije vrste kvalitete)!
To bi bilo ukratko i ne bi želio ispasti pametanjaković, nego mi to nekako upadne u oko. Imate te stvari na netu ppl i bla bla bla bla.

Kaj si ti briješ?U americi se dijele promocijski dvd-i nekim članovima akademije i otamo uvijek dolaze ti dvd-ripovi dok su još filmovi tek u kinima.

Ja imam Van Helsinga i znam da su slika i zvuk odlični,16:9 i vidi se da nije kino-rip!

Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2004 u 23:47
Originalno postovano od strane Tonka Tonka piše:

Kaj si ti briješ?U americi se dijele promocijski dvd-i nekim članovima akademije i otamo uvijek dolaze ti dvd-ripovi dok su još filmovi tek u kinima.

To se zovu dvdscreeneri! http://www.vcdquality.com/faq.php

Originalno postovano od strane Tonka Tonka piše:

Ja imam Van Helsinga i znam da su slika i zvuk odlični,16:9 i vidi se da nije kino-rip!

95% je da imaš jedan od ovih http://www.vcdquality.com/index.php?page=search&genre=1&query=van+helsing ,  a koliko ja vidin ni jedan nije dvdrip (a nije ni dvd screener). Ciao.

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2004 u 19:40
Ja imam Van Helsinga (XivD) pravi DVD-rip sa AC3 zvukom, a ne neki dvdscreeneri. I upravo ga pretvaram u DVD.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.