Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za moj divx player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za moj divx player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za moj divx player
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 13:10
Ovako trebam vašu pomoć...već odavno sam kupia divx player ali kod njega postoji problem on ne podržaje titlove pa mi predstavlja problem...Zato bih vas molia za pomoć dakle kad izripam dvd što mi nije problem,već se javlja problem kod tih titlova,ono što mene zanima dali postoji program koji baš ljepi titlove na divx bez da ih se treba učitavat.

Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 17:09
Ne znan kako ubaciti titlove u izripani dvd, ali znan kako ih trajno ubaciti tijekon procesa pretvaranja divxa u dvd! Mogu ti poslati detaljni vodič divx2dvd pretvaranja (samo što je na engleskon), a mogu ti ga i onako nabrzake prevest, ako o'š! 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 17:25
Ma šta ja to govorin, otiđi na http://livada.pondi.hr/index1.htm i pod tutorials imaš odlične vodiče!
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 20:14
Pa koji divx player imaš???????????
I'll be back
Na vrh
toto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2004 u 19:06
imam divx player kao video ili dvd ne na kompjuteru player
Uninvited Noob
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2004 u 19:18

Originalno postovano od strane toto toto piše:

imam divx player kao video ili dvd ne na kompjuteru player

Znači linijski divx/dvd player. Koji model?

Ažurirao Cocconut Joe
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2004 u 07:02
No pa  i ja sam mislio na koji model
I'll be back
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.