Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Van Helsing
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Van Helsing

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Van Helsing
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 13:43

Mozda glupo pitam ali da li neko mozda ima titl za Van Helsinga??

pozdrav..

Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 00:42

I ja trazims isto titlove za ovaj film...

Radi se o duzini filma oko 800 MB u Xvid formatu

"...just DO IT!!!"
Na vrh
string View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2004 u 13:53
Originalno postovano od strane KaMIkaZza KaMIkaZza piše:

I ja trazims isto titlove za ovaj film...

Radi se o duzini filma oko 800 MB u Xvid formatu

I ja trazim ali ga jos nema... Inace, na SUPRNOVI se pojavio i DVD-SCREENER ....
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2004 u 22:08

Prošlo je dosta vremena a još nema titla!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2004 u 22:40

Neznam sta je i ja se pitam zasto nema..

pozdrav..

BIG_BOSS
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 00:32
ja imam titl samo ga namjesti sa time adjusterom postavit cu ga sutra kad dobijem cd nazad
Fission Maild
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 00:52
Film je odlićan i bez prevoda jednostavno nisam mogao odoliti a kad stigne prevod pogledat ću ga opet!!
Kapetan Kuka
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 20:10

slazes se sa tobom kapetan kuka film je super i ja sam ga gledo ali nije lose opet pogledat sa nasim prevodom..

pozdrav..

BIG_BOSS
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2004 u 01:13

Evo super sto je stigo titl za Van Helsinga ali zasto na 2 cd-a jel nema niko jos na 1 cd??????

ako netko ima za 1 cd neka javi molim vas taj titl cekam vec odavno i potreban mi je...

unaprijed hvala i pozdrav svima..

BIG_BOSS
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2004 u 00:17
time adjuster spojis ih i samo prilagodis
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.