Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi za crtace
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi za crtace

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
neksi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi za crtace
    Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2004 u 11:28

Moze li mi iko pomoci u potrazi? Na koji god sajt da odem, uglavnom su isti titlovi za iste filmove. A meni trebaju titlovi za Rescuers Down Under (postoji titl samo za prvi CD, a ima ih dva), Mickey and Minnie Sweetheart Stories, Disney - The Secret Of Nimph... Skidala sam sa neta uglavnom Diznijeve crtace, pa ako i nema na nekom od nasih jezika - srpski, bosanski, hrvatski - a ono bar na engleskom, pa cu prevesti. Hvala unapred.

Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2004 u 19:43
Teško'š nac ako nisi našla na extratitles.to (engleske titlove baren). A ovaj prvi film ako je na jednom cedeju podili sa subtitle workshopom ili nekim drugim programom na 2 cedeja i 2 cd uskladi sa divx-on.
Na vrh
neksi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2004 u 09:20
Ne, pogresno si me razumeo, crtac je na 2 CD-a, a titl postoji samo za JEDAN CD. Ne bi bio problem podeliti ga da je ceo, nego se tekst zavrsava kad i prvi CD... Ali hvala u svakom slucaju. 
Na vrh
neksi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2004 u 10:01
Ali sam upravo nasla i titl za drugi CD.... URA. URA. URA! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.