| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
severina subtitle.... sta kazete na ideju |
Odgovori
|
| Korisnik | |
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: severina subtitle.... sta kazete na idejuObjavljeno: 04.Lipanj/Jun.2004 u 21:33 |
|
sta kazete na ideju? mislim, sigurno je svima poznat onaj 77.23mb filmic od pre par dana posto se jako lose cuje ono sto tu i tamo Seve i progovori/promumla :) mozda bi neko sa istancanim sluhom mogao da istitluje na sluh sve sto je rekla, pa da napravimo subtitle mogli bi ovde da utanacimo sta je tacno i kad rekla, posto se neke stvari stvarno lose cuju... pa da onda to sredimo nadam se da ideja nije degutantna, ko voli neka proba
|
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
saki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2004 u 23:50 |
|
navodno je ovo cijela spika u filmu: "Želim tu cigaretu" |
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2004 u 01:36 |
|
hmmm, nije lose nije lose ajde jos neko to da ustimuje u mDVD format pa da izvrsimo proveru i korekturu ja mislim da tu i tamo kaze jos po nesto nepovezano pogotovo na kraju u ekstazi kad pocne da se znoji i stenje nesto kao, vadi ga, daj mi ga i sl pa da uploadujemo
|
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2004 u 01:41 |
|
napomena... evo neko NA LIVADU uploadovao "subtitle" za Severinu hmmm otprilike si pogodio... ali ovo je neprecizno a ima i engleskih reci... ko zna ko je pravio onaj subtitle sa livade treba to bolje momci! |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |