Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD Filmovi 25 kn
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD Filmovi 25 kn

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
stranac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stranac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD Filmovi 25 kn
    Objavljeno: 26.Svibanj/May.2004 u 13:41
Izaberite bilo koji DVD koji je u videotekama i przim vam ga za 25 kn na traxdata+r 4x medije. Kvalitetan snimak, brza usluga, primopredaja

uskoro popis xxx filmova...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 16:26

Hello

Cujte i pocujte,tko god ima Gremline (1.dio) Gooniese,Gospodara plime na DVD-u sa svim dodacima,nek se javi. Zainteresirana sam za kupnju ako je cijena normalna+zelim samo prave dvd-e,necu prebacene s divx-a ili neceg drugog!!!Molim vas!

Ažurirao filipc
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:54
ja imam gremline i gooniese
Watch the weather change...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 11:43
Kada ti digneš film u videoteci, DVD film, skieš ga na disk s decrypterom i kako ga onda napraviš da ti stane na jedan prazni DVD od 4,2 ili 4,3 GB s kojim programom?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 12:06

Pa ne treba ti decrypter.

Samo DVD Shrink ,  zakon probao sam nekoliko filmova i radi perfektno.

Pozdrav

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 19:49
I za koliko ti prebaci DVD na 4.3 GB s meniom da ga možeš fino snimiti?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 21:01
Koristim DVD Shrink i za 45minuta mi on smanji na 4.3gb i ujedno da nareze na dvd
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 21:49
Odlično, jer to ovisi o pržilici ili procesoru ili ...

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:01

pa ja imam celeron 2.4ghz i to uradi za priblizno 45min pa nekad i manje sve zavisi od filma ali toliko je najvise , a reze na 4x ili 2x.

Pozdrav

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:04

E samo još jedno pitanje, kada bi pržio DVD od 1 i pol sat na brzini od 4X za koliko bi ga spržio otprilike a za koliko ako bi pržio na brzini od 8X?

Pozdrav 

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:09

Na 8x neznam nikad nisam rezao ali moj dvd rezac podrazava 8x.

Na 4x oko 13 min - 15 min ponekad i manje naravno.

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:10

Imam NEC ND2500A .

Koji ces ti kupiti ovaj proporucujem odlican je , neije skup ali je perfektan.

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:19
I mislio sam taj, negdje je oko 700 kn!

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:28

Zakon je nemoj da se zaj***s da uzmes neki drugi.

pozdrav

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2004 u 22:31

Neću, neboj se, još uvijek dobro raspoznajem stvari!

Puno hvala, pozdrav!

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 00:24
4x od dvd pisaca nije isto ko 4x od cd pisaca. (samo info ;-)
Halo Bing, kako brat?...Cijena?! Prava sitnica!
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 08:06
pa to bi trebalo da svako zna , dvd 4x su mnogo brze
Na vrh
stranac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stranac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 13:00
Sta se tice programa dvd shrink, pokusao sam dvd x copy platinum ali ne kuzim kak funkcionira, naime em kaj nemogu izbacit neke stvari, em kaj kad mi kaze da ubacim prazan dvd onda mi sam javi error, i meni se sj** dvd, anyone zna rjesenmje??

thnx
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 19:30

ma samo klikni na backup kad ucitas film i sve ce ti biti odradjeno samo.

Poz

Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2004 u 08:29
dvddecryptec-i u neri na dvd oznacis dvd video i oznacis video_ts zatim doneses sve djelove filma i sprzis a to ti traje nekih 13-15 minuta . Tako se najlakse pravi dvd backup
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.