Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Tommyknockers
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Tommyknockers

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Tommyknockers
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 23:03
trazim Stephen King's The Tommyknockers
zanima me iskljucivo razmjena.

dukeofearlNOSPAMnet.hr
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 23:05
NISTA MI NE JAVLJAS ZA RAZMJENU
JACK
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 23:23
ma ne moras vikat prijatelju:))
izgasi taj caps, stvarno bode oci...
upravo sam ti poslao mail.

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 08:08
jel to ona serija sa onim zelenim sto su seljani otkopavali.
kick-ass
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 20:28
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

jel to ona serija sa onim zelenim sto su seljani otkopavali.

lose se sjecam te serije no radnja se odvijala u nekom mjestu koje se zove Haven (ili  nekako slicno) i ima neke veze sa "zelenima".
da li imas tu seriju ?

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 21:47
hm ovo izgleda dobro
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 22:53
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

hm ovo izgleda dobro

jel ti to podjebavas prijatelju :P

na ovom, a i na forum.hr si rekao da je gledanje filmova koji su snimljeni prema knjigama S. Kinga gubljenje vremena....

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 23:07
nemam to ali sam to prije gledao na TV-u jebena serija, nas prijevod je bio KUCAČi
kick-ass
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 23:18

Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

jel ti to podjebavas prijatelju :P

na ovom, a i na forum.hr si rekao da je gledanje filmova koji su snimljeni prema knjigama S. Kinga gubljenje vremena....

ne ne ne i ne   rekao sam  da je život  prekratak da bi se trošio na serije koje su rađene po djelima Kingovim 

ali koliko vidim ovo NIJE serija  nego   tv film od 180 minuta   a cutovana verzija ima 120 minuta

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 23:20
Serija je i to mini.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 23:30

ma to ti j sve kako gledaš na to  al se to ne računa  bitno je šta Oni kažu

inače pogledaj razliku između ovoga

http://www.imdb.com/title/tt0142032/

i ovoga

http://www.imdb.com/title/tt0106156/

mini vs TV  

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2005 u 00:37
Stvarno ne izgleda lose, kakvi su Rose Red i Storm of the century??? planiram odgledati pa dal se isplati.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2005 u 01:14
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

kakvi su Rose Red i Storm of the century??? planiram odgledati pa dal se isplati.

rose red planiram i ja odgledat no nikako da izdvojim 3-4 sata za to. storm of the century sam gledao jucer. inace serija je ok nista posebno, no svejedno mislim da je vrijedi odgledat. serija ne odudara od ostalih slicnih filmova snimljenih po djelima S. Kinga. mjesto radnje je neki otok odsjecen od ostatka svijeta radi "oluje stoljeca" neposredno prije oluje na otoku se pojavljuje stranac koji ubije neku babu te natjera neke od otocana na samoubojstvo. uz svako tijelo nalazi se poruka: Give me what I want and I'll go away......

Na vrh
GDragon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GDragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 00:24

Storm of the Century je odlican, Rose Red je dobro uradjen ali prosecan. Tommyknockers je los, bas kao i knjiga (jedina losa Kingova knjiga, po meni).

Millan

Na vrh
consumed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2005 u 18:50
Storm of the Century po meni ima katastrofalno los zavrsetak. Posebno zato jer te 3 i pol sata nabrijava prilicno zanimljivom radnjom i onda... Rose Red je samo ok. A jel ima netko The Stand mini-seriju? Bio bi vrlo zahvalan budući da ju vec jako dugo trazim.
Na vrh
GDragon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GDragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2005 u 19:07

Ja imam The Stand i dosta je dobra, na 4CD-a i 4.5 sati. Inace Strom se stvarno zavrsava slabije nego sto se ocekuje. Takava zavrsetak u knjizi deluje dobro, ali nije dobro prenesen u film.

Millan

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.