Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kapetan Kuka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kapetan Kuka

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kapetan Kuka
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 18:48

Spisak Filmova.....2005-11-17_184840_Kapetan_Kuka.rar

Katalog u Izvornom Obliku je Velik pa šaljem .txt

Ažurirao Kapetan Kuka
Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 16:55

Ne dolaze u obzir razmjene ja narućim 1dvd film a on traži  6 divx filmova....

Bilo je i taki ponuda !!!!!!!!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 18:15
to ti tak ide
1dvd za 1dvd
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 19:42

A i ti si jedan od tih....

Ajd ako si za razmjenu  Ja tebi 10 dvd filmova a ti meni 60 divx filmova....

možda toliko filmova i imaš......

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 19:52
nemam divx filmove

jel moze ovako:
ja tebi 15 dvda st voyager sa 170 epki a ti meni 15 dvd filmova?
mislim, po meni je to u redu jer kada se skida 1 dvd film od 4,7gb ili pola sezone veygera od 4,7gb isto se vremena potrosi, kuzis?

ako ti govoris o cd/dvd medijima, onda to nije u redu ali ako govoris ovako:
1 dvd film na jednom dvdu za 1 dvd sa 4-6 divx filmova, onda je to OK

razmisli, koiko bi ja tek trebao traziti za 170 epki ako cemo po tvome
trebao bi traziti, koliko? 170 dvda, 85 dvda, 30 dvda, ili 15 dvda? ako snimam na obicne cde onda je 1 dvd za 2 cda, ako snimam na dvde, onda 1 dvd za 1 dvd
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 20:11
Nemam snage........
Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 20:18
lol

samo mi ovo odgovori

npr ja i ti imamo razmjenu
koliko bi mi dvd filmova dao za 170 epki voyagera?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 20:50

Nije uopće stvar u tome.....

kopiranje 1 dvd nije isto kao kopiranje 6 filmova na cd...

isto tako nije isto nači 1 film i 6 filmova u kutiji.......

O ovoj temi ja sam završio .......

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 21:18
gledamo drukcije na to

ja gledam po mb

sad, da li je to 1 dvd film za 6 divxa, 1500 mp3ca ili milijun slika nije bitno, koliko si ti meni mb dao toliko cu ja tebi, naravno, vrijedi i obrnuto

ajd pozdrav
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 13:17
ja mislim da se ipak slažem s kukom, nije mi svejedno jeli na dvd-u milijum slika ili dvd-film, mislim da je bitno što je na dvd-u i za što se mjenjamo, makar je to stvar dogovora i pojedinca....
Ja znam da je nikad nebi pristao na razmjenu 1 dvd-film za 6 divx-a....ali ima ih koji bi..
kuka ima pravo....
a što se tiće megabajta, pa stavim ja tebi na jedan dvd jedan nekompresirani avi (ako bi uopće stao) a ti meni daj 150 epizoda vojagera....mislim da ipak nije isto i nebi na to pristao.... 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 13:22
sigurno bih ti rekao da prevoris to u xvid ili nest jer ipak ne bih ni isao skidati avi film koji je recimo 4.5gb, takva sranja mi ne trebaju
ali bez obzira, pristao bih na recimo 1 dvd film koji ide na 2 dvd medija za 24 epke voyagera

ja ti gledam po mb-ima jer se meni sve vrti oko skidanja s neta
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 13:42
kuka odakle si ti? iz bel_ _ _ _ možda
Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 16:35
speedy, jel ti voyager ima titlove?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 16:40
jack_r imas PP
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:39

Evo još jedna zanimljiva tema.....

Ponudio sam cd(divx) u zamjenu za prazne dvd(kn) u omjeru da stvarno ne košta ni lipu više negoli je realno i sad opet problemi ....razlog je taj da bi cd prebacio na dvd....

Dam film za ĐABE i još nevalja.......

Svi bi se mjenjali ,snimljeno na dvd,titlovi,coveri,sve cakum pakum a u svom katalogu imaju 100-200 filmova..

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:43
uopce nisam skuzio u cemu je problem(nije da podjebavam, stvarno ne kuzim)
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:48

Dam film za ĐABE

znaći da daš kune da ti to snimim...nemrem ti ja kupovat cd....ako nemaš kune za cd nemoj ni vašarit idi spavat....

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:52
opet ne kuzim

ti dajes jedan divx film na cdu za jedan prazan dvd ili za cijenu praznoga dvda?
ako je tako u cemu je onda problem?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:55

koji ti je (T)urac....

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:57
ne podjebavam te majke mi moje
procitat cu sutra, mozda budem bistrije glave
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,159 sekundi.