Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tko je savladao DivX -DvD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tko je savladao DivX -DvD

Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tko je savladao DivX -DvD
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 03:32

Dali je netko savladao DivX na DvD i šta se trenutno može naći na dvd od novih Filmova?

Kliko ste filmova napravili?

Upravo pravim Troy na dvd.

Ažurirao filipc
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 09:01

Ja sam uradio 2 filma contact i konacna odluka ali sam se prevario prevod je toliko sitan da se ne moze videti nisam dobro podesio font.

Sad radim samo divx>vcd i za sad sam uradio oko 20 filma

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 09:35
Ali mogu bilo koji DivX film prebaciti u DVD sa prevodom, to je bar lako.

Ažurirao Killer
Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 16:23
Nek se jave majstori(svaka čast poćetnicima samo tako napred) mogli bi se zamjeniti za koji film!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 16:25
Originalno postovano od strane filipc filipc piše:

Ja sam uradio 2 filma contact i konacna odluka ali sam se prevario prevod je toliko sitan da se ne moze videti nisam dobro podesio font.

Moj savjet zaboravi vcd jer je slika puno lošija od dvd!!To je nekad bilo aktualno!!

Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 16:44
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Originalno postovano od strane filipc filipc piše:

Moj savjet zaboravi vcd jer je slika puno lošija od dvd!!To je nekad bilo aktualno!!

Puno losija!?

Nije slika puno losija vec je dobra ako ne i odlicna ali od DVD jeste losija

Ažurirao filipc
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2004 u 20:43
Šta je zar nema nikog !!
Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2004 u 20:46
Pa ja sam savladao.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 00:02

Pa ti si se javio na poćetku posta a na kraju pitam dali ima još netko !!

Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 09:30

Malo je onih sto ovo znaju...

... iz razloga zato sto nece da nauce , a ako hoce da nauce

http://www.titlovi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2814&PN=1

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 18:21

Čini mi se da je najlakše .....cd copy!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 19:56

Molim vas ako meni neko moze objasnit imam VCD film i volio bi ga prebacit u DVD ali da bude sa prevodom ali VCD ima 2 cda i kako cu sad stavit u DVD da bude na 1 cdu ali da imam jos i prijevod pokusavo sam dosad ali nisam uspio ako mi neko moze napisat stranicu odakle da skinem sve potrebne programe i kako to da uradim molim vas..

Pozdrav svima i unaprijed hvala BIG_BOSS..

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 20:10

ima oko toga da se mnogo namucis a neces biti zadovoljan treba ti mnogo vremena a slika ce biti ista kao i vcd.

Savetujem te da pravis DivX-DVD manje muke - bolja slika .

Pozdrav

Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 23:08

A da li ti znas da mi objasnis kako cu ovo uradit bio bi ti zahvalan da mi malo onjasnis to i da mi das stranice odakle mogu skinit potrebne programe..

Pozdrav

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 23:18

Kad si vec narezao vcd nema ti spasa , jedino da ponovo uradis film u vcd znaci samo jedan fajl na HDD ne narezan i onda njega konvertujes u DVD pomocu programa DVDLab 1.4 beta 2 ili noviji ili pak tmpgenc dvd author za samo 15 minuta!

za programe pretrazi www.google.com

pozdrav .

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 23:20

Kad budes nasao neki od malopre navedenih programa (TMPGEnc DVD Author ili DVDLab 1.4 beta 2)  onda mi kazi pa da ti malo to pojasnim.

poz

Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2004 u 00:20

Instaliro sam TMPGEnc i DVDLab 1.4 beta 2 i sad ja imam na hard disku film u MPG formatu na 2 cda i sad bi tio da ga stavim na dvd ali sa prevodom ako je moguce pa molim te ako znas da mi malo objasnis unaprijed puno hvala..

pozdrav.

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2004 u 14:00

Pa procitaj malpre naevedni link za objasnnjenja a MORAS  da napravis novi vcd zato sto ti ovaj nemoze nikako raditi.

Kad napravis novi film otvori ga u dvdlab i klik na compile.

Pozdrav

Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2004 u 16:26

Pa imam sad Mpg film na pcu i sad probo sam sinoc da preko tmpgenca prebacim na dvd ali sto si tamo napiso da kad zastopiram pojavi se neka strelica za prijevod kod mene se to nije uopce pojavilo da prevod ubacim..

Poz..

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2004 u 16:50

E pa onda ima neka greska , pokusaj ponovo instalirati dvobsub.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.