Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molba
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molba

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jugato View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jugato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molba
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 12:32

Ima li ko titlove za cup of my blood

HVALA

The best beer - Laško pivo
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 17:59

I meni, i meni!

Nema nigde...

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 18:01
Imam samo portugalski..
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 10:58

Ja ga skoro preveo celog i slucajno izbrisao sa nekim starim prevodima. E ako me slog nije strefio...popizdeo sam.....u lepu materinu.

Nije zvaka za seljaka.

Pozdrav iz BG

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 11:27
A restore iz Recycle Bin ?!?!
Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 11:41
Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

Ja ga skoro preveo celog i slucajno izbrisao sa nekim starim prevodima.

Pa probaj da ga vratiš sa Tune Up Undelete. Ako nemaš ovaj program , evo linka:
http://www.tune-up.com/download/tu2006/

Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 01:22
Klaki, jesi uspeo? Okači ga ako valja  
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2005 u 11:26

Ne vredi. Nikako. Krenucu iz pocetka pa sta bog da. Bilo bi dobro da se dogovorimo nekako da radimo u delovima. Recimo nas troje po trecinu prevoda (istog) pa na kraju sklopimo ceo. Za nase dobro.

Pozdrav iz BG

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2005 u 16:49
OK. Okači bar engl titl na sajt, ja imam samo portugalski   
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 12:33

nema ga nigde mamicu mu....

Znaci ne verujem. Ne mogu da se setim ko mi je poslao. Mislim da je neko iz Nemacke. Nema ni maila. Cim nadjem okaci cu. Ajde neki drugi za pocetak. Neki koji nam treba svima a ne prevodi jos niko.

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 22:03
e klaki jesi se zmuljo
Na vrh
grgapako View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grgapako Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 15:56
za superfly
Na vrh
grgapako View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grgapako Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 15:57
za superfly imam eng titl a strasan je film iz 1972
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.