| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pomoc?(Export filma sa Nero vision expres |
Odgovori
|
| Korisnik | |
gagarin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pomoc?(Export filma sa Nero vision expresObjavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 12:06 |
|
Zdravo!
Snimio sam film sa TV i posle obrade sa Nero vision Expres (isecanja reklama) hteo sam exportirati film u AVI formatu sa najnovijim DivX codecom 6.0.3. Prilikom exportiranja posle minut ipo rada pojavljuje mi se greska u nero vision expres i da moram prekinuti .Posle ponovnog pokusaja isto to se ponavlja.Neznam u cemu je problem .Ranije sam bez problema exportirao film u ovom formatu a sad? Dok exportiranje filma u drugi format npr.Nero Digital radi bez problema.Mogu reci da ovaj format i nije tako los,kvalitet slike i tona je super exportiranje je mnogo brze nego u DivX ali ima i manu ovaj format ne cita nijedan externi DVD player osim PC-a.Ako neko zna kako da otklonim ovu gresku molio bih da napisu o ovome nesto Unapred Zahvalan GAGARIN |
|
![]() |
|
darije1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 12:34 |
|
Probaj sa XviD codecom. Ili uzmi najnoviji Nero Vision sa Nero 7...
Nero Vision Express ima dosta problema ( sa svim i svačim osim sa samim sobom,zato ti i radi sa Nero Digital -om) tako da nemoj da te čude problemi sa njim. Zašto ne probaš da istu operaciju uradiš sa nekim drugim programom...? |
|
|
Za sad bez dobrog potpisa
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |