Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zastita
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zastita

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alpha View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alpha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zastita
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 23:02
Imam jedno pitanje.
Jel moguce staviti zastitu protiv przenja, tako da kad jjednom sprzim da se ne moze vise taj disk prziti opet?
Sala, nisam iz afganistana!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 02:15
No multisession u Nero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako si to pitao!!!
Na vrh
alpha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alpha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 13:49
Ma ne da se vise ne moze stavljat nista na dvd, nego da se ne moze dalje przit!
Imam jednog frenda kojem posudujem filmove, on kaze da ih samo gleda, a mislim da ustvari te moje filmove prodaje dalje...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 14:00
Ao to nekako uspes da uradis ODMAH javi svim svetskim filmskim kucama, bice ti jako zahvalni ako tako nesto budes uspeo ! Oni to traze od kada je nastao DVD format!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 18:36
Zato i nisam mislio da to pitaš!!!!!!!!!!!!!!!!! To je nemoguće, koliko znam SONY je skoro izbacio neku zaštitu, naj,naj... ali pogodi šta? Provaljena. Ej, Sony!!!!!!! Odustani od toga..........
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 18:46
Postavi zaštitu tako što ćeš šupku jebat mamu u facu i nedat mu više filmove.Tako sam i ja posuđivo igrice dok nisam došo u situaciju da mi treba da pošaljem poštom,a ja ne mogu ispeć jer je CD izgreban!!I tako nabijem ih na ku**c,ako hoće igrat,neka dones svoje cdove.I nema teorije da više dobiju ijedan cd!

Ažurirao žile
Na vrh
alpha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alpha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 00:22
Zile, fala na savjetu, ali mi je jedan lik rekao da je moguce to napravit!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 03:21
Brate , ajde kad ti taj lik oda tajnu , pusti je na forum...
Hack the planet
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 03:32

nitko ne zna da imam 1000 divxa sem mojih ukućana... jer bi se odjednom pojavile desetine "prijatelja" koji bi mi raznijeli kolekciju na 100 strana i nikad više ne bih vratio filmove...

trebam li napominjati da oni ne gledaju filmove koje ja gledam  svejedno bi ih uzeli...

u vezi sa zaštitom...možda ... kad bi mogao snimaču narediti da pravi grešku prilikom snimanja  znate ona greška nakon koje ti trebaju specijalni programi za prebacivanje na HD  što opet znači da se može kopirati

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 03:35
Sve u svemu: NEMOGUĆE! Bar ne na planeti zemlji....
Na vrh
alpha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alpha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 15:41
Ali problem je sto sam to vec uspio prije napravit, ali slucajno!
Posudio sam film iz videoteke, i sprzio si ga, sa shrinkom i to, i kad sam neki dan htio taj film sprziti jednom frendu, nije mi htio sprzit...
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 02:46

skini si cd lock 173 free

ali ni on te neće spasiti od pravog majstora

samo ćeš nekome zagorčati život

drdamjan

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.