Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANIME DOWNLOAD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANIME DOWNLOAD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANIME DOWNLOAD
    Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 19:53
Pisite sa koje se strane moze neke animes downloadat pogotobo DBZ. evo ja sam nesto nasao http://www.dbz-media.nl/naruto/en/index.php?page=naruto
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 22:10
http://www.dbgrandtour.com/index.php?dbgt=media/eps/dbz
evo ovde imate besplatne download epizode od Dragonball Z i jos necega sve u RM formatu je. PA ko hoce nek mi se i zahvali barem.

Na vrh
CRASH OVERIDE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CRASH OVERIDE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 23:13

imate dbz i dbgt na www.dbzhevan.com

Anime i Hentai su ZAKON
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2004 u 13:17
ej tu stranu sam i ja bijo nasao samo ja tu nekak nemogu downloadat kako ide. kod mene se nista nedesava kada stisnem download

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CRASH OVERIDE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2004 u 17:08

Ej trebas skinut net pumper pogledfaj sa strane gdje pise anime epizode i filmovi u multimeduja sekciji pridnu.Kad ga skines javi da znam jesili uspio dragon ball z sekcija je trenutno offline ali ce je brzo vratit.Skidaj sta ima.

Anime i Hentai su ZAKON
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2004 u 22:06
naja kod mene kod naprimer dragonball normalno nemoze da downloada stisnem jos na download ali nista se nedesi, a naprimer kod cowboy bebop epizode mi trazi Username i password gdje se tu uopste moze regestrirat, a vako filmove od dbz ili cowboy bebop mogu downloadat.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CRASH OVERIDE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2004 u 01:02
Pa jesili skino net pumper trebas ga skinut i instalirati
Anime i Hentai su ZAKON
Na vrh
dbzanime View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dbzanime Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2004 u 08:13
evo linka do jednog izvrsnog sajta sa svakavim animeima, ali uglavnom naruto i dragonball
http://www.dbzhevan.cjb.net/
check it out
Na vrh
Vann View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2004 u 16:33
Na vrh
-FoX-DeMoN- View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj -FoX-DeMoN- Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2004 u 02:02

---Cao Narode----

Hocu samo da kazem da naruto je boli od dbz tako ta bi mogli ni niega pogledati ,ako vec niste-----------

Puno pozdrava----FoX

Ažurirao -FoX-DeMoN-
Na vrh
dbzanime View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dbzanime Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2004 u 21:12
pa, možda jest naruto bolji nekima, ali nemožeš poreći da dbz ima najviše fanova od svih anime(dokazano)
i btw, meni jest DBZ najbolji anime, ali, objektivno gledano, nije niti među 20 najboljih
ima mnogo boljih animea i od naruta i dbz-a
ali i dbz i naruto svakako zaslužuju da ih se pogleda u cijelosti
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2004 u 21:16
ocemu se radi u naruto . Mozel mi iko rec prije nek sto pocnem ga downloadat.

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2004 u 06:23
Super anime,o ninjama.Klinci koji se obućavaju za ninje i sukobljavaju sa........puno toga.
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Ilthary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ilthary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 17:32

Imam sve DBZ/DBGT epizode pa ko voli neg izvoli

-"In the absence of light,darkness prevails."
-"Sometimes it's necessary to fight evil with evil,when that day comes i hope heavens will preserve us"
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2004 u 11:32
narode evo gledajte, ovde mozete downloadat epizode od dragonball i drugih animea skidat sa ugradenim hrvatskim titlom to je moja internet stranica, sto vise ljudi se u forumu prijave to ce vise onda da bude za download. molim i za pomoc da mi se daju titlovi na e-mail vedran.corkovic@gmx.de a moja internet stranica je www.anime1.shyper.com prijavitese u Forum i pisite da bi bilo jos epizoda za download.

Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 17:14

http://naruto-elite.com/portal/viewtopic.php?t=17

evo, kolekcija anime download linkova, meni je posluzila

i love anime !
Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 11:25
malo am preletio pogledom po adresam i mislim da ova nije bila

www.realitylapse.com/pages/selectvideos.php

nije početna ali daje zgodan pregled serija našao sam je skoro i sad sam u skidanju triguna

serije su u real media formatu veličine 70-80 Mb i slika je odlična

ne trebaju NIKAKVI dodatni programi a omogučuje skidanje 3 serije istovremeno svaku po 40 kb/s bar kod mene to je oko 30 min

osim serija ima i muzike(iz serija),slika i slično

za sada sam oduševljen
Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 21:21
Ja vam imam DBZ do 157. epizode........... uncut

Ažurirao Goku
KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
icex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 21:28
Jedina stranica sa koje sam mogao skidat (od gore navedenih) je www.dbz-media.nl !!! Jedini problem je sto ima malo epizoda za skinut!
There is no easy way out...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 01:45
gdje ima xxx anima za download
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.