Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - help! naziv filma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

help! naziv filma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: help! naziv filma
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 22:06
Pozdrav narode!
Potrebna mi je pomoć u vezi jednog filma koji sam gledao prilično davno, negdje prije desetak godina na tv-u, a ne znam kako se zvao. U grad je došao neki freak sa bijelim očima i kosom, širi virus kuge i skuplja podanike da uništi sve ljude virusom. Suprotstavlja mu se jedan doktor koji na kraju filma ipak bude ubijen. Radnja je išla tako nekako, ali uglavnom radila se o kugi i ljudima s bijelim očima. Posljednja scena: doktor leži mrtav proboden mislim kopljem u fontani. Bio sam klinac kad je taj film igrao tak da ako netko zna nemojte zamjeriti. POMOĆ!!! AKO ITKO ZNA IME TOG FILMA NEKA JAVI NA OVAJ TOPIC. HVALA
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 22:23

FILM TI JE NAJVJEROJATNIJE EKRANIZACIJA STEVENA KINGA IMENOM "STAND"

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 22:25
I ONDA LIKOVI IMAJU NEKE FILMOVE U GLAVI O NEKOJ DEBELOJ CRNKINJI ŠTO SJEDI NA TRIJEMU U POLJU KUKURUZA(A NIJE DJECA KUKURUZA) I IMA NEKAKVE VIZIJE O SMRTI...
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 22:55
film se zove OMEGA MAN a glavnu ulogu igra CHARLTON HESTON. Inace u filmu niko ne siri kugu, u filmu se ne govori o tome ko siri kugu, vec se radi o doktoru (HESTON) koji je jedini zdrav , kasnije ce se ispostaviti da ima jos nekoliko zdravih,a da su bolesni zapravo malo "senuli", a doktor jednostavno poskusava da zivi... sve dok... 
Vladika
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 23:07

Vladika svaka čast. Mislim da je to taj film. Prošlo je već dosta vremena dosta je to i star film pa sam zaboravio sve samo sam znao da je nešto riječ o kugi.

Hvala

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 01:40
jeste omega man... fontana me podsjeti...inače ekranizacija romana I AM LEGEND od Matesona
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.